Grønninghovedvej 18, 6093 Sjølund

170 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Charmerende ejendom med udsigt over åbne marker


Flot istandsat og indflytningsklar

Dette skønne hyggelige hus har en dejlig lukket baghave med udsigt over markerne. Beliggenheden i Grønninghoved giver kort afstand til stranden, naturområderne og ikke mindst det gode fællesskab, der findes i Sjølund. Her finder du også skole, idrætsfaciliteter, børnepasning og meget mere.
Huset er i en rigtig god og indflytningsklar stand, da det løbende er blevet renoveret. Blandt de særlige træk kan nævnes en dejlig lys spisestue med store vinduespartier mod haven og udsigt over markerne.
Indretningen består af et flot, stort og lyst bryggers med plads til vaskesøjle og lyse skabe. Der er desuden et flot køkkenalrum med højt til loftet i den ene ende, hvor der er en fin spiseplads og udsyn mod haven. Køkkenet har lyst inventar fra Svane Køkkener, som fokuserer på masser af bordplads og skabsplads.
Den rummelige stue er stor og hyggelig med flotte trægulve, gulvvarme og synlige bjælker i loftet. Den har en åben forbindelse til spisestuen og det flotte lysindfald.
I værelsesafdelingen finder du et pænt badeværelse med gulvvarme og en muret bruseniche. Der er et soveværelse samt et depotrum med installationer.
På første sal er der en stor repos med højt til loftet og synlige bjælker. Reposet kan sagtens bruges som en lille stue, kontor eller multirum. Der er også to gode værelser med samme loftshøjde. Hele første sal har flotte trægulve og et fantastisk lysindfald.
Bagerst i haven finder du carporten og et godt haveskur.
Book en fremvisning for at opleve dette velindrettede og indflytningsklare hus.

5Antal rum
1988Ombygget
603 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.461 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,823 / 4.633 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33