Odins Ager 3, Dalby, 6000 Kolding

150 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Funktionel og velindrettet bolig i skønne Dalby


God planløsning, lækker privat have og skønt lysindfald.

Velkommen til Odins Ager 3, Dalby - et charmerende hjem beliggende i et hyggeligt lokalsamfund, der oser af livskvalitet. Dette velbyggede hus er med en smart udnyttet plads, der eliminerer spild og maksimerer funktionaliteten.
Beliggenheden er enestående med nem adgang til Dalby skole og Dalby Mølleskov. Her er gode stisystemer rundt i hele området mellem vængerne og de grønne områder som indbyder til frisk luft og udendørs aktiviteter for hele familien.
Hjemmet præsenterer sig med en varm og indbydende sydvestvendt have, der inviterer til hyggelige stunder under åben himmel. Den rummelige terrasse bliver et naturligt udendørs opholdsrum.
Hjertet i hjemmet er det åbne køkkenalrum og stue, der prydes af loft til kip og oversvømmes af naturligt lys. Dette er det centrale samlingspunkt, hvor madlavning, spisning og afslapning smelter sammen. Den direkte udgang til den vidunderlige have forlænger det indre rum ud i naturen.
En veldefineret planløsning sikrer en logisk fordeling til resten af boligen. Forældreafdelingen er en oase med et rummeligt soveværelse, der inkluderer en walk-in garderobe til praktisk opbevaring. Det tilhørende badeværelse er lyst og lækkert.
Børneafdelingen består af to store børneværelser, der er ideelle til leg og hvile. Et separat badeværelse for børnene tilføjer ekstra bekvemmelighed og komfort til familielivet. Et kontor giver mulighed for hjemmearbejde eller det ekstra børneværelse.
Entreen giver et førstehåndsindtryk af hjemmets varme og gæstfrihed og giver adgang til et funktionelt bryggers.
Huset er bygget med en gennemgående stil og materialevalg, der skaber harmoni og ro i hver eneste detalje. Lys og funktionalitet har været i fokus, hvilket resulterer i en bolig, der føles indbydende og let at leve i.
Derudover tilbyder ejendommen et imponerende skur med massere af plads og en luftig atmosfære takket være dets høje loftshøjde. Det er det ideelle sted til opbevaring af værktøj, have redskaber osv.

Velkommen til en fantastisk bolig og et skønt lokalsamfund.
5Antal rum
2010Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.702 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,088 / 15.996 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33