Mulighed for udstykning af 3 grunde

Merlegårdsvej 21, 2635 Ishøj

3198 m2 helårsgrund

Kontant 6.495.000 kr.

Fantastisk grund med mulighed for nybyg og udstykning i 3 separate grunde i Ishøj Landsby


Unik mulighed for nybyggerne på Merlegården

Her byder sig en enestående mulighed for at realisere nybygger-drømmen i Ishøj Landsby.
På Merlegården kan I skabe drømmehuset i et idyllisk landsbymiljø, hvor der er stemningsfulde huse, snoede veje, en smuk landsbykirke, lokal skole og et godt sammenhold mellem indbyggerne.
På den mere end 3.000 kvadratmeter store grund ligger Merlegården, som i dag er egnet til nedrivning. Derfor sælges matriklen som udgangspunkt som en byggegrund, og der er oplagte muligheder for køberen, der søger et sted med historisk vingesus og fremtidigt potentiale.
Merlegården er en kendt, gammel gård i lokalsamfundet, og flere af husene i området er udstykninger fra gårdens marker.
Hvor nybygger-drømmene ofte må indfries i nye - og mere afsides - udstykninger, så er denne adresse perfekt til jer, der drømmer om autentisk landsbystemning midt i et veletableret område.
Det store areal kan udstykkes til tre nye grunde med hver sin bolig – men der er naturligvis også mulighed for at lade én stor ejendom brede sig på den fantastiske adresse. Grunden er fantastisk frodig, og de hyggelige træer og buske giver haven en helt særlig sjæl og charme.
I får en attraktiv beliggenhed i Ishøj Landsby, hvor man er langt fra de store vejes larm, og samtidig tæt på alt, hvad hverdagen kræver. På få minutter kan børnene gå den korte vej til Ishøj Skole, og der er et fantastisk sammenhold blandt landsbyens indbyggere, der bl.a. samles om fastelavnsfest, høstfest og julearrangementer.
Samtidig er der mindre end 10 minutters kørsel til Køge Bugt, og det er derfor dejligt nemt at komme til stranden på de varme dage.
Hvis nybyggerdrømmen lever, og I ønsker at investere i et fantastisk smukt og idyllisk område – så er der tale om en enestående mulighed her på Merlegården. Både for jer der ser mulighederne for udstykning, men også hvis I drømmer om at eje hele herligheden selv.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

6.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.840 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,015 / 32.749 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jeppe Krusgaard Andreassen
home Vallensbæk – Ishøj

Butikschef & Ejendomsmægler MDE

jkan@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00