Birkelunden 30, Snejbjerg, 7400 Herning

163 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Moderne udstillingshus med fokus på rummelighed og komfort


Stilren villa af bedste kvalitet fra idé Huse

Velkommen til Birkelunden 30, et rummeligt hjem på 163 kvadratmeter skabt til den pladsbevidste familie. Med fire værelser, to badeværelser, stue, køkken/alrum, bryggers og viktualierum opfylder dette hjem alle hverdagens behov. Carporten og det tilhørende redskabsrum på 52 kvadratmeter giver ligeledes praktisk plads til to biler og opbevaring.
Boligen er udført med fokus på minimal vedligeholdelse og præsenterer sig med en gyldenbrun facade i den blødstrøgne mursten ”Palermo” fra Egersund Tegl. Taget er konstrueret med 2 graders ensidet taghældning med tagpap og aluzink stern.
Når du træder indenfor, byder en rummelig entré på et badeværelse, et praktisk bryggers samt 2 af husets 4 værelser. Klinkegulve pryder badeværelserne, bryggerset og entréen, mens resten af huset har flotte laminatgulve.
Gennem entréen ledes du direkte ind i et køkken/alrum med adgang til et viktualierum og endnu et værelse. Køkkenet, som er udstyret med moderne faciliteter, tilbyder en behagelig atmosfære. Stuen, der grænser til køkken/alrummet, åbner op til en stor terrasse og have, der er ideel til nydelse af udendørslivet.
Soveværelset, det sidste værelse i boligen, har adgang fra stuen. Her venter eget badeværelse på den ene side og en walk-in garderobe på den anden. 
Troldtekt træbetonlofter og gulvvarme sikrer maksimal komfort i alle rum. Birkelunden 30 forener funktionalitet med moderne komfort
5Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.515 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,050 / 16.048 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500