Martine Christoffersens Vej 8, Ullerup, 7000 Fredericia

171 m2 villa

Kontant 3.345.000 kr.

Moderne familievilla fra 2010 med 5 soveværelser og 2 badeværelser


Beliggende på et lukket vænge, i det attraktive golfkvarter

Moderne og indflytningsklar villa på 171 boligkvadratmeter med dobbelt carport og overdækket flisebelagt terrasse. Ejendommen der er beliggende i det attraktive Golfkvarter, er bygget i 2010 og er med gulvvarme i alle rum.

Når du træder ind i boligen, går du ind i entréen med direkte adgang til et pænt bryggers med teknikrum og skabe til opbevaring samt plads til vaskemaskine, tørretumbler og skabsfryser. Fra entréen træder du ind i boligens hjerte - det store og åbne køkken-alrum. Køkken-alrummet er et hyggeligt samlingspunkt og har god plads til madlavning og bagning. Fra køkken-alrummet er der udgang til en skøn overdækket, sydvendt terrasse.

Huset er indrettet med en børneafdeling, som består af tre lyse værelser med indbygningsskabe, samt et stilfuldt badeværelse. Perfekt til en børnefamilie. Boligen har en stor stue med et fantastisk lysindfald og med adgang ud til den overdækkede terrasse. Ved siden af stuen er der et ekstra værelse, der kan anvendes som kontor eller gæsteværelse. Forældreafdelingen er med stort walk-in med skydelåger samt et større og stilfuldt badeværelse.

De udendørs faciliteter byder på en carport med plads til to biler samt to isolerede skure og et skur til familiens cykler. Beliggenheden af boligen på dette lukkede vænge er særdeles attraktiv. Du vil opleve kort afstand til daginstitution samt indkøbsmuligheder og butikker på Vejlevej og hvis du er golfentusiast, vil du sætte pris på den nærliggende golfbane. Derudover tilbyder området en nem og sikker adgang til Fredericia Idrætscenter via cykelstier, så selv børn kan cykle derover. Det er en ideel løsning for familier, der ønsker let adgang til sports- og fritidsfaciliteter.

Ejendommen har en skøn privat have, som inviterer til både leg og hygge. Baghaven ligger sydvendt og helt ugeneret, så du kan nyde solen i fulde drag eller en grillaften med venner og familie. Terrassen er et oplagt sted for udendørs spisning, og den velholdte græsplæne giver rig mulighed for boldspil for de mindste eller havespil med familie og venner.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Golfkvarteret og til at vise denne villa frem for jer!

6Antal rum
2010Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.299 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,213 / 15.306 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lasse Skov Andersen
home Fredericia - Købmagergade

Salg og vurdering

lasa@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66