Egeskovvej 18, Ved Volden, 7000 Fredericia

155 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Denne her villa hører til sjældenhederne - Yderst sjældent ses en villa så gennemført, som den her!


Med hele 250 etagemeter og en skøn beliggenhed tæt ved Volden, banegården, gågaden, vandet og badestranden!

Kvalitet, omtanke og omhyggeligt renoveret villa med respekt for husets alder, men med et absolut  moderne og minimalistisk udtryk! Det er bare nogle af de første ord der rammer dig ved at træde ind i denne villa. Kort sagt, er der næsten ikke den ting sælgerne af denne ejendom ikke har været igennem og/eller tænkt over. Af renoveringer kan bl.a. nævnes: Udskiftning af tag og vinduer i hele huset inkl. etablering af ovenlysvinduer på 1. sal samt hems, udskiftet køkken, bryggers og gæstetoilet, udskiftet gulve; naturligvis ens alle steder, for at bibeholde den røde tråd i huset, udskiftet rør og el (på nær i de disponible rum i kælderen), udskiftet badeværelse samt lavet træterrasse og meget, meget mere. Boligen har meget flotte rapporter samt energimærke. 

Området er yderst attraktivt, da du er i cykel- og gåafstand til alt! Flere indkøbsmuligheder, skoler, børnehaver, Volden, Øster strand med en af Jyllands bedste badestrande, byliv med mange caféer, restauranter og forretninger, det nye havnemiljø, banegården etc. Motorvejsnettet kan du nå indenfor kun 7-10 minutters kørsel. 

Indretning i stueplan: Entré med plads til overtøj og som er fordeling til boligens 1. sal og kælder. Adgang herfra til det store åbne køkken alrum med udgang til haven. Dagligstuen ligger ligeledes i åben forbindelse til spisestuen. Her fornemmer man tydeligt, at lyset har været tænkt med ind, da der er meget lyst og højt til loftet. Fra spisestuen er der udgang til et værelse der i dag fungerer som kontor. På 1. salen er der et repos med fordeling til et stort soveværelse, hvor man med de originale mursten har genopbygget væggen så den fremstår som en flot, rå murstensvæg. Fra soveværelset er der udgang til tagterrasse, to gode børneværelser, hvoraf det ene har udgang til tagterrassen, hvor solen kan nydes hele dagen. Der er også opgang til en hems og et godt badeværelse med både bruseniche og badekar - selv håndvaskearrangementet her, er special designet så det passer til huset og rummets form. I kælderen findes et gæstetoilet samt bryggers der også kan fungere som daglig indgang fra haven. Bryggerset fungerer også som fordelingsgang til to store disponible rum samt værksted. Disse tre rum står "råt" og kan laves til lige det du måtte ønske.
 
Haven er meget nem at holde; anlagt græs i det meste og et par hyggelige bede der er nemme at gå til. Haven er placeret så den har sol det meste af dagen, således at solen kan nydes fra den står op, til den går ned igen. Til ejendommen er der en garage på 22 m2 samt parkeringsmulighed foran garagen. Yderligere er der etableret en ekstra indkørsel via en sidevej, ligeledes til parkering. 

Kort sagt: Ønsker du en bolig, hvor du ikke skal lave noget i mange år, så er muligheden her nu!
5Antal rum
1936Byggeår
2Antal toiletter
500 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.506 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,132 / 16.038 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Juul
home Fredericia - Købmagergade

Ejendomsmægler, MDE - Daglig leder

juul@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66