Gl Strandvej 146A, 3050 Humlebæk

181 m2 rækkehus

Kontant 9.995.000 kr.

Charmerende bolig med mulighed for to generationer og egen carport


Autentisk Sletten perle med havudsigt

Velkommen til en perle i Humlebæk midt i det gamle fiskerleje Sletten med små charmerende stræder, smukke ejendomme, havn og strand som evig smuk kulisse for jeres liv her på en af de mest eftertragtede adresser i Humlebæk. Det fantastisk velholdte hus på 181m2 ligger med Øresund som eftertragtet nabo, badebro på den anden side af vejen og midt i et enestående, stemningsfyldt lokalmiljø og derudover ikke lagt fra indkøb, de lokale skoler og et rigt kulturudbud med bl.a. Louisiana, lokal biograf, dejlige restauranter og Årstiderne.

Se en video om området her: https://www.youtube.com/watch?v=8Act82arNgs

Den maritime stemning kan nydes og indåndes fra de åbne vinduer og den dejlige have, hvorfra Øresund byder sig til med sine glitrende bølger. Den velholdte bolig er indbydende både ude og inde og her går liebhaveri og livsnydelse op i en højere enhed. Nuværende ejer vedligeholdt og passet på ejendommen, hvilket virkelig kommer til udtryk i den gode og præsentable stand.

Det kønne gulpudsede bindingsværkshus tager i mod jer på bedste vis. I bydes velkommen i en rummelig entré og finder i stueplan hele fire værelser, som kan bruges som værelser, stue og kontor efter behov. Fra to af værelserne kan I glæde jer over den skønneste udsigt til Øresund med Hven i horisonten. I stueplan venter jer også et dejligt badeværelse med spa-badekar, gæstetoilet, samt praktisk bryggers med god plads til opbevaring og vaskefaciliteter. Den ene halvdel af stueplanet kan også lukkes af og bruges som en separat afdeling med stue, soveværelse, toilet og grovkøkken.

På vej op af trappen til 1. sal kan I glæde jer til  det skønne åbne leverum med, som byder på ultimativ velvære med en fuldstændig unik udsigt over vandet og havnen. Her er loft til kip og fritlagte bjælker i køkkenområdet, som har flotte effektfulde, grønne fronter, lækker maritim træbeklædning og dejlig køkken-ø, hvor I kan vende stort og småt, mens maden tilberedes. På hver side af køkkenet er der stort opholdsområde, til både spisestue og dagligstue. 1. salen afrundes af nydeligt badeværelse med brus samt et praktisk depotrum. 

Den skønne, syd-vestvendte have er ugeneret og afskærmet mod naboen - her er maksimal plads til nydelse og minimal sved på overlæben i form af havearbejde, for grundarealet udgør 378 m2.
Ejendommen byder desuden på carport, som sikrer jer nem parkering hver dag. 



Fra ejendommen kan I slentre direkte til havnen og købe frisk fisk til middagsgæsterne i weekenden og tage en dukkert fra badebroen  lige over for boligen eller fra den børnevenlige, lokale Peder Mads Strand. 

I kan desuden købe ind i de dejlige specialbutikker på Strandvejen og de gode butikker i Humlebæk Center.  Alt dette blot ca. 30 min fra København med Kystbanen fra Humlebæk St. Vi glæder os til at fremvise denne unikke bolig!
5Antal rum
2003Ombygget
3Antal toiletter
378 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.442 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

57,126 / 45.732 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Hemming
home Humlebæk - Fredensborg

Ejendomsmægler MDE & Indehaver

hemming@home.dk

49 19 08 00

49 19 08 00