Knardrup Bygade 24, Knardrup, 3660 Stenløse

107 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

133 m2 nænsomt restaureret bondehus i Knardrup -  NYT ENERGIMÆRKE OG TILSTANDSRAPPORT


- Fornem balance mellem funktionalitet og autenticitet

Dette smukke, stråtækte bondehus er på alle måder et sjældent emne. Ejendommen fra år 1700 har set mere end de fleste, og med sine gamle munkesten fra Knardrup Kloster rummer huset bogstaveligt talt et kapitel af egnshistorien. Siden er den moderne verdens funktionalitet budt indenfor, og de rationelle løsninger samarbejder dygtigt med den autentiske bondehusstemning, som naturligvis er boligens største bedrift.
Husets nuværende ejer-arkitekt har kyndigt forestået ombygning og renovering, hvilket har bygget bro mellem fortid og nutid. I får med andre ord ikke bare en nydelig villa med stråtag og klassiske kragetræer, men et gennemarbejdet og nænsomt restaureret hus midt i den gamle middelalderlandsby. Så vidt muligt har man benyttet oprindelige materialer, der desuden ledsages af tidssvarende løsninger som ventilationskanaler og små, skjulte opbevaringsrum. De skrå vindueskarme forbedrer det naturlige lysindfald, og bemærk i den forbindelse de gamle håndtag og kunstfærdige agernhængsler.
Tilbage står I med indtrykket af en bolig, hvor funktionalitet og autentisk stemning ikke bekæmper hinanden. Tværtimod fremstår huset sammenhængende og med velovervejede løsninger på tværs af afdelingerne. Som gennemgående træk er den bærende bjælkekonstruktion gjort synlig, mens de 107 m2 bolig endvidere suppleres af en 10 m2'er skøn integreret glasudestue, der leder tankerne mod de klassiske, victorianske vinterhaver.
Indretningen er ganske effektiv, og stueplan består langt hen ad vejen af en sammenhængende afdeling, der integrerer køkken-alrummet, stuen og udestuen på tværs. Den vægmonterede brændeovn indtager en prominent placering i køkkenet, og I får desuden badeværelse, bryggers og værksted (registret som 16 m2 skur) Ovenpå ligger to værelser, og fra reposen tilgår I ligeledes et praktisk toilet.
Næsten lige så imponerende er den tilhørende have, som har lidt af det hele. Der er regnvandsopsamling til vanding, og overskydende vand afledes automatisk til havedammen. Samtidig udmærker haven sig ikke kun for sin flotte, varierede beplantning, men også for de mange skønne haverum, der alle er helt private.
Knardrup er en traditionel landsby af den slags, hvor gårdene ikke er arronderet, men derimod ligger samlet i den gamle bymidte. Derudover finder I fremragende faciliteter i Ganløse, mens kun 20 minutters kørsel skiller jer fra København.
3Antal rum
1999Ombygget
2Antal toiletter
320 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.931 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,132 / 16.026 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Thorup Fystro
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

fystro@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14