home Viby - Hasselager billede
 • Skanderborgvej 182
 • 8260 Viby J
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Ejby-Aarup v/ Arne Blomstrøm

Velkommen hos home Viby-Hasselager

Hos home Viby - Hasselager bliver du mødt af veluddannede og servicemindede ejendomsmæglere, som sætter en stor ære i, at du oplever stor kundetilfredshed. Vi gør en målrettet indsats for, at din bolig bliver solgt til den helt rigtige køber og til den rigtige pris.

Sætter du din bolig til salg hos home, får du en topmotiveret ejendomsmægler med et solidt lokalkendskab, som dedikeret og professionelt tager sig af din bolighandel.

Indgående kendskab i det lokale

Vi har et indgående kendskab til områder som Kongsvang, Bakkekvarteret, Stavtrup og Sydbyen. Vi sælger villaer, projekter, grunde, rækkehuse, andelsboliger lejligheder og liebhaverejendomme. Vi kan kort fortalt hjælpe dig med det hele, uanset, om du ønsker at købe eller at sælge.

home Viby - Hasselager er en del af en landsdækkende mæglerkæde med butikker spredt udover hele Danmark. Dette kædesamarbejde kommer vores kunder til gode, da vi får markedsført vores mange boliger bredt og lokalt, dvs. der hvor kunderne er. Ligeledes bevirker vores netværk, samarbejdet med Danske Bank og vores opdaterede køberkartotek en markant bedre mulighed for at finde en køber, som matcher netop din bolig.

Topprofessionelt salg og køb af bolig

Hos home har vi et dygtigt Servicecenter til at klare hele efter-salget for os. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenu sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kig forbi forretningen på Viby Torv, og få en snak med vores ejendomsmægler om boligmarkedet. Du er også velkommen til at ringe til os på: 8611 4499. Vi glæder os til at få en snak med dig.

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 38 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Tak for et rigtig godt forløb

  ”Super godt arbejde af både Nicolaj fra Viby og Christoffer fra Tranbjerg afdelingen. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og vil klart anbefale andre at sælge via home Viby. Tak for et rigtig godt forløb 😊”

 • Ærlige og realistiske omkring salget

  ”Super imødekommende plus energiske og hårdtarbejdende på salget af vores bolig. Også ærlige og realistiske omkring salget. Gode til at orientere og rådgive undervejs. Også virkelig dygtig fotograf til markedsføringsmateriale.”

 • Alt i alt en meget overbevisende oplevelse

  "home arbejdede før, under og efter salget dedikeret og professionelt. Alt i alt en meget overbevisende oplevelse, som kun efterlader stor tilfredshed og respekt".

 • Vi har været meget tilfredse

  "home har igennem hele forløbet været proaktive, herunder forslag til markedsføring, køberemner etc. Vi har været meget tilfredse med mæglerens indsats, der har overgået vores forventninger".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller