home Viby - Hasselager

 • *Derefter efter aftale
Luk åbningstider

Velkommen hos home Viby-Hasselager

Hos home Viby/Hasselager bliver du mødt af veluddannede og servicemindede ejendomsmæglere, som sætter en stor ære i, at du oplever stor kundetilfredshed. Vi gør en målrettet indsats for, at din bolig bliver solgt til den helt rigtige køber og til den rigtige pris.

Sætter du din bolig til salg hos home, får du en topmotiveret ejendomsmægler med et solidt lokalkendskab, som dedikeret og professionelt tager sig af din bolighandel.

Indgående kendskab i det lokale

Vi har et indgående kendskab til områder som Kongsvang, Bakkekvarteret, Stavtrup og Sydbyen. Vi sælger villaer, rækkehuse, andelsboliger lejligheder og liebhaverejendomme. Vi kan kort fortalt hjælpe dig, uanset, om du ønsker at købe eller at sælge.

home i Viby er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 13 home-forretninger og 90 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Gennem vores stærke netværk får vi markedsført dit hus, lejlighed, landejendom eller anden type bolig online, i vores forretninger, i aviserne og i foreningslivet. Vi sørger således for, at din bolig når ud til flest mulige køber gennem vores effektive markedsføring.

Topprofessionel salg og køb af bolig

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt og at din sag altid er i trygge hænder.

Kig forbi forretningen på Viby Torv, og få en snak med vores ejendomsmægler om boligmarkedet. Du er også velkommen til at ringe til os på: 8611 4499. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vores andre afdelinger i Aarhus

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i Aarhus her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Tak for et hurtigt salg

  "Tak for et hurtigt salg af mit hus og altid med et smilende og samarbejdsvilligt personale".

 • Jesper og home Viby får topkarakter

  ”’Vi blev hurtig enig om, at Jesper fra home Viby var den rette mand til at sælge min mormors ejendom, især grundet hans professionelle tilgang til opgaven. Han levede fuldt ud op til vores forventninger, idet han kunne præsentere to købere allerede inden for 3 uger. Jesper & home Viby får topkarakter fra os og vores varmeste anbefaling”.

 • Tak for god service

  ”Tak til Michael Tholstrup home Viby og Jesper Grøne Andersson home Højbjerg for et fantastisk arbejde for at sælge min lejlighed . Og tak for god service".

 • I får 10 ud af 10 mulige

  "En stor tak til home i Viby J i forbindelse med salg af vort hus. Det har været et meget frugtbart samarbejde, med alle mæglerne, der har besøgt os, og vi er yderst tilfredse med måden salget er foregået på. Desuden en tak for den ekspertise, der er fremvist, både mht. salget men også med køb af nyt hus. I får 10 ud af 10 mulige".

 • Smilende og altid professionelt arbejde

  "Smilende og altid professionelt arbejde fra alle i home - kun de bedste anbefalinger fra os."

 • Solgt på mindre end 1 uge

  ”Tak til home for salget af mit hus på mindre end 1 uge! Det er 2. gang Michael fra home Viby/Hasselager hjælper mig med min bolig og det har jeg været rigtig glad for. ”

 • Jeg har været i gode hænder siden første møde

  "Tak til home Viby for en professionel måde at håndtere salget af mit hus på. Hele holdet har sat en ære i at besvare spørgsmål og at vise mit hus frem, så jeg har været i gode hænder lige siden første møde med Michael Tholstrup."

 • Jeg har været fuldstændig tryg ved salget

  "Jeg har været meget glad for home og Michael som mægler. Jeg har været fuldstændig tryg ved salget og er glad for at have solgt huset med drømmedatoen som overtagelsesdag. Michael har stor respekt for at komme i et privat hjem, og han er god til at se og fremhæve de bedste sider af huset".

 • Tak for hurtigt salg og god feedback

  "Tak til home Viby for hurtigt salg, og særdeles god feedback".

 • Dejligt med hurtige svar på vores henvendelser

  "Vi har været glade for at arbejde sammen med Michael Tholstrup om vores køb af bolig. Det har været hyggeligt hver gang, vi har mødtes. Det har især været dejligt, at Michael har været hurtig til at svare på vores henvendelser. Hvis vi en dag vil sælge huset, vil vi bestemt henvende os til Michael Tholstrup fra home".

 • Solgt og købt på under en måned

  "Fantastisk… Michael hjalp mig med både at sælge og købe på under en måned. Altid fleksibel, lyttende og stor forståelse for, hvad jeg ønskede. Simpelthen min favoritmægler …"

 • Solgt og købt via home

  "Vi har lige både solgt og købt bolig via home, og vi synes, vi har fået god og faglig vejledning og råd hos home Viby men også home Tranbjerg og home Højbjerg. Et rigtig godt forløb".

 • Solgt på 1 uge

  Kirsten og Knud Henrik solgte deres skønne villa på blot en uge gennem Michael Tholstrup home, Viby J. De var så glade, at de havde lavet et slogan til home "Bo godt go home!". home siger TAK for et godt og humørfyldt samarbejde.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo