home Vanløse billede
  • Jyllingevej 18
  • 2720 Vanløse
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Vesterbro v/ Hammerbak, Khamseh, Thomsen og Poulsen

Velkommen hos home Vanløse - din lokale ejendomsmægler

home Vanløse består af et hold af erfarne og servicemindede ejendomsmæglere.

Vi tilbyder vores kunder god og professionel rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig. Vi har mange års erfaring inden for bolighandel i København, og vi har på den baggrund et stærkt lokalkendskab, og ikke mindst har vi i årenes løb oparbejdet et effektivt lokalt netværk.

Vores forretning ligger på Jyllingevej – en befærdet vej med god eksponering af forretningen.

"Solgt eller gratis"

Til dig, som at ønsker at sælge din bolig, tilbyder vi ”solgt eller gratis” – det betyder, at du kun betaler i det øjeblik, vi har solgt din bolig.

Vi har desuden et bredt samarbejde med Danske Bank. Som boligkøber kan vi ligeledes rådgive dig omkring, hvilket boliglån der vil være mest fordelagtigt for dig.

Se de mange attraktive boliger, som vi har til salg på home.dk eller i vores boligforretning på Jyllingevej. I forretningen viser vores ejendomsmægler dig gerne boliger til salg i hele Vanløse, herunder i Grøndalskvarteret, Katrinedalskvarteret, Damhuskvarteret, Krogebjergkvarteret og i Nøragerkvarteret.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser samt en bred og lokal markedsføring af din bolig. Kontakt os, hvis du går i salgstanker -  så gør vi vores for at sikre et hurtigt salg.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 63 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Forløbet har været rigtig positivt

    "Da min mor bad mig hjælpe hende med at sælge hendes lejlighed, valgte jeg til at starte med, at lave lidt research på mæglerne i Vanløse. Hvem var synlige og ikke mindst, hvem solgte flest boliger i området. Min research endte ud i at jeg tog kontakt til 2 mæglere, her iblandt home Vanløse. Fra home mødte jeg Johan Bindner, der efterlod et rigtig godt førstehåndsindtryk. Johan var velforberedt og meget seriøs i sin tilgang til tingene, og det var derfor ikke svært at vælge home til at sælge lejligheden. Det er et valg både min mor og jeg er godt tilfredse med i dag, for det tog kun home en lille måneds tid at få lejligheden solgt, og de havde endda flere købere til lejligheden. Under salgsforløbet har kommunikationen mellem os og home, været rigtig god, den seriøse tilgang fra homes side, og det faktum at hele kontoret er involveret, gør at man føler sig tryg. Når der er fremvisninger eller åbent hus, bliver man informeret i god tid og man få altid en grundig tilbagemelding. Og vil man vide mere om ens boligsalg og hvordan det går, kan man altid logge på sin personlige side på myhome, og blive helt opdateret. Det har jeg benyttet en hel del. Vi er naturligvis meget tilfredse med forløbet og anbefaler gerne home Vanløse til andre der skal sælge deres bolig".

  • Solgt og købt med Johan Bindner

    "Gennem Danske Bank blev vi anbefalet at benytte os af home Vanløse, og da først vi havde mødt Johan Bindner fra home, var vi ikke i tvivl om, at han skulle sælge vores hus. Det engagement og den begejstring for vores hus som Johan udstrålede på vores første møde, var ligesom man kunne ønske sig, og kunne Johan videregive dette til potentielle købere, så kunne han helt sikkert også sælge huset. Og det gjorde Johan, endda hurtigere end vi havde turdet drømme om. På bare 6 uger var alle papirerne skrevet under, og vi kunne begynde at kigge os om efter et nyt sted at bo. Her var det meget naturligt for os at tage fat i Johan, for om nogen burde han da kunne finde os et nyt hjem. Som sagt så gjort og Johan satte en hel eftermiddag af til at vise os egnede boliger. Som rosinen i pølseenden havde Johan gemt det, han regnede med ville falde bedst i vores smag. Og det havde han ret i. Vi faldt pladask for huset og var endnu engang overrasket over, hvor godt afstemt Johan var i forhold til vores ønsker og behov. Blot et par dage efter fremvisningen, satte vi på ny vores underskrift på en købsaftale, og på blot nogle få uger havde vi både købt og solgt bolig med Johan Bindner. Vores erfaring som både købere og sælgere med Johan, er helt igennem godkendt. Johan er professionel, og så er han fantastisk til at lytte til folks behov. Ham anbefaler vi gerne til andre".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
  1. Eller