Menu

home Taastrup

Luk åbningstider

Velkommen til home Taastrup

Hos home Taastrup har vi mange års erfaring med bolighandel. Her finder du en ejendomsmægler med stort kendskab til lokalområdets boligmarked, og som altid er opdateret på de nye boliger, der bliver sat til salg.

Vi vægter det faglige niveau højt, og derfor består vores team af dygtige, professionelle og engagerede ejendomsmæglere. Vi står klar til at hjælpe dig trygt og sikkert gennem din næste bolighandel.

Hos home Taastrup yder vi altid en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Det gør vi bl.a. gennem vores opdaterede køberkartotek, via flot markedsføring af din bolig på nettet og gennem lokalavisen m.m.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. 

Vi dækker Taastrup herunder Gadevang, Pipkvarteret, Fløng, Hedekæret, Hedevang og Lindevangshusene mfl. På den måde når din bolig ud til flest mulige købere.

Ring eller send os en mail, hvis vi skal hjælpe dig med din næste bolighandel. Du finder kontaktinformationer på vores ejendomsmægler i Taastrup her på siden. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Hurtig og konstruktiv feedback efter hver fremvisning

  "Tusind tak for et super godt arbejde i forbindelse med vores salg af Landsbygaden 12,, Sengeløse. Vi følte allerede fra første møde med Joakim, at vi havde kontakt til en yderst professionel, velforberedt og sympatisk ejendomsmægler, som ville os det bedste i forbindelse med vores salg. Der var masser af aktivitet omkring huset og vi fik altid hurtig samt konstruktiv feedback efter hver fremvisning. At vi solgte vores hus på så kort tid skyldtes en god indsats fra personalet, som havde med sagen at gøre. Vi vil varmt anbefale home Taastrup – Hedehusene, til at håndtere vurdering og salg af ejendomme".

 • I gode hænder gennem hele forløbet

  "Jeg har solgt mit rækkehus i Runeparken gennem home Taastrup Hovedgade. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg og i gode hænder. Morten og hans kolleger har alle været utrolig imødekommende og hjælpsomme, når der var noget jeg var i tvivl om undervejs. Jeg kan varmt anbefale at sælge hus gennem home i Taastrup".

 • Tider, deadlines og selve salgsprocessen blev håndteret som aftalt

  "Vi oplevede fra Morten/home Tåstrup god forståelse og sparring vedr. salget af vores bolig i Hedehusene. Tider, deadlines og salgs processen generelt blev håndteret som aftalt og altid med en god forståelse og indlevelse. De svære estimater på liggetid og pris der blev givet blev indfriet fuldt. Vi er meget tilfredse med den rådgivning vi har modtaget fra Morten/Home Tåstrup i forbindelse med vores salg".

 • Trygt hussalg

  "Jeg må rose Morten til skyerne for salget af mit hus på Vinkelvej 26, 2630 Taastrup. Den måde som han har været nærværende og hele tiden holdt kontakt til os fra start til slut i vores salg er alt afgørende for at man føler sig tryg i sit hussalg. Morten er en fantastisk fyr, som har styr på sine ting og overholder de ting der er aftalt. Kan ikke andet end at anbefale ham til alle der skal sælge eller købe ejendom i Taastrup eller omegn".

 • home in One

  "Efter at have konsulteret et antal ejendomsmæglere i Tåstrup, faldt valget på home som dem vi foretrak til at forestå salget af vor mors hus på Lille Digevej 5 i Taastrup. Valget blev først og fremmest truffet på home Tåstrup mæglernes engagerede og seriøse tilgang til opgaven. Vi ønskede at få en realistisk pris på hvad huset skulle koste, uden at vi skulle ud i en "Hjallerup Marked" proces.Altså et bud på en skarp pris - eller "prisen" som man siger vest for Storebælt - og det fik vi, ledsaget af relevant og professionel argumentation. Et andet element i valget af home Tåstrup var baseret på rigtig gode erfaringer med home i Assens på Fyn. I samme øjeblik formidlingsaftalen var forhandlet på plads, gik alt det forberedende arbejde med udfærdigelse af diverse skemaer og rapporter omgående i gang. 6 dage efter, at huset officielt blev sat til salg, var det solgt endda på den rigtige side af udbudsprisen. Så snart blækket på købsaftalen var tørt, blev handlens berigtigelsesproces startet op - alt kørte efter et snor. Det er svært at uddele roser nok til et sådant forløb, men fra første sekund har vi oplevet en tilgang præget af dyb professionel realisme tilsat et stort engagement og effektivitet. Uanset om man skal sælge eller købe, så kan vi kun give home i Tåstrup vore bedste anbefalinger som en seriøs ejendomsmæglervirksomhed. For vort vedkommende var det "HOME in One".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller