home Tårnby

  • Møder på andre tider aftales gerne. Bare ring/mail
Luk åbningstider

Velkommen hos home Tårnby - din foretrukne ejendomsmægler

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler. Så simpelt er vores budskab, og det forpligter.

Fra vores forretning på Kongelundsvej 296 betjener vi kunder i Tårnby og Dragør kommuner, og det er vores absolutte hjemmebane. Vi kender til alle fortræffelighederne ved at bo her og øser gerne ud af den viden, når vi fremviser og sælger din bolig.

Køberne har mange overvejelser, når de skal købe, og en del af dem har med lokalområdet at gøre, så det er afgørende for et godt salg at kunne give køberne så meget information herom.

Vi bringer køberne tættere på

Vi ser alle sammen din bolig, inden den kommer til salg. En god dialog med en køber starter tit i telefonen eller forretningen, så det er vigtigt, at vi alle har et godt kendskab til herlighederne ved dit hus eller lejlighed, så der fra start gives en professionel og god oplevelse.

I home samarbejder vi tæt med landets øvrige forretninger, herunder naturligvis tæt med vores kollegaer på Amager. Det giver et stort netværk, et effektivt køberkartotek, der sikrer, at flest ser din bolig.

Prisvindende online markedsføring

Med prisvindende online markedsføring i kombination med synlig trykt ditto og en af landets mest brugervenlige hjemmesider skaber vi en flot præsentation af din bolig, hvor køberne er.

Vores klare mål med at sælge din bolig er, at du slet ikke kan lade være med bagefter at anbefale os til alle, du kender. Det er det bedste skulderklap, vi kan få og vi arbejder benhårdt på, at det lykkes hver gang.

Det sker bl.a. ved at sikre en professionel og engagereret optræden i alle relationer, med respekt for den store beslutning det er at købe eller sælge sit hjem.

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe med køb eller salg af din bolig

Vi står altid klar til en snak om dine salgs- og købsønsker, uforpligtende og gratis.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Meget professionelt og trygt

    "Vi forsøgte for et par år siden at sælge vores hus, men desværre lykkedes det ikke og vi blev derfor boende. Nu var det dog blevet tid at forsøge igen, og vi tog derfor kontakt til to lokale mæglere, her i blandt home Tårnby, hvor vi kom i kontakt med Uffe Jochumsen. Uffe kom hurtigt foran på point i forhold til den anden mægler, han havde glimt i øjet og var meget velforberedt, og efter en god snak valgte vi at skrive under med ham. Det valg er vi glade for i dag, for efter kun 5 uger og et væld af fremvisninger var vores hus solgt til den aftalte pris, og vi kunne sætte den sidste underskrift. Uffe har gennem hele forløbet været enormt hjælpsom, og han havde altid tid til en snak, faktisk stolede vi så meget på ham, at vi hurtigt valgte at lægge det hele i hans hænder. Det var et rigtig fornuftigt valg, for alt er blevet klaret hurtigt og smertefrit, og vi har ikke på noget tidspunkt haft grund til uro. Skal vi sætte ord på vores oplevelse hos home Tårnby, må professionelt og trygt være de bedst dækkende og står du og skal til at sælge din bolig, så skynd dig ned til home og Uffe".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller