home Sydhavnen & Projektsalg billede
  • Teglholmsgade 66A
  • 2450 København SV
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Søborg - Dyssegård v/ Lone Bøegh Henriksen A/S

Velkommen hos home Sydhavnen & Projektsalg - Din lokale ejendomsmægler

Hos home Sydhavnen og Projektsalg tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb, salg og leje af boliger.

Uanset om du påtænker at købe eller sælge, så er vores ejendomsmæglere parat til at varetage din bolighandel topprofessionelt og seriøst. Ring til os i dag, og lad os hjælpe dig godt videre.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Sydhavnen & Projektsalg har vi etablereret 3 forretninger i 1. Vi har en afdeling, der er specialiseret inden for Projektsalg og nybyggeri, en afdeling der udelukkende arbejder med udlejning af boliger i alle størrelser samt en afdeling, der har fokus på salg af boliger i 2450 – både den nye og den gamle del af Sydhavnen.

I alle 3 afdelinger møder du et dynamisk team bestående af professionelle og kompetente ejendomsmæglere. Fokus er at skabe størst mulig værdi for vores kunder og samtidig skabe ro og tryghed i processen.

Vores forretning er beliggende på Teglholmsgade i Sydhavn. Her har vi indrettet os i lyse og venlige lokaler. Du er altid velkommen til at komme forbi og se vores boligudstilling i forretningen og samtidig få en uforpligtende snak med os.

Lige nu har vi mange spændende og attraktive boliger til salg i Sydhavnen, samt nybyggede boliger til salg og udlejning i:
Hovedstaden | Nordsjælland | Midtsjælland m.fl.

Vi bestræber os på altid at gå forrest for vores kunder og være på forkant med enhver situation, for at sikre dig en tryg bolighandel!

Køberrådgivning
Hos home Sydhavnen tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen.

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag og få en uforpligtende snak om din bolig.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 609 boliger

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
  1. Eller