Velkommen hos home Nordhavn

Din lokale ejendomsmægler

Ejendomsmægleren home Nordhavn ligger i Københavns nyeste bydel, som ligger i Århusgadekvarteret, der blev etableret tilbage i 2013. Kvarteret har for alvor taget form, og mange nye glade beboere er flyttet ind og nyder de pragtfulde omgivelser. Københavns bedste beliggenhed, krydret med masser af byliv og sportsaktiviteter. Der kan bades fra den nye brygge på Sandkaj, og her kan du også lægge til med båden. Et storstilet butikskoncept med mere end 10.000 m2 butikker er ved at blive etableret. Her er Konditaget Lüders på toppen af p-huset, Havnekulturkontoret, Copenhagen International School, kommende Metro og meget mere. Udviklingen af Nordhavn er kun lige begyndt, og udviklingen vil pågå i de næste 20-30 år, og det er derfor, home Nordhavn er blevet etableret som første ejendomsmæglerbutik i Nordhavn.

Hos home Nordhavn har vi allerede solgt mere end 250 boliger på Nordhavn, og vi er den ejendomsmægler, der ved mest om boligerne, området og den kommende udvikling.

Med en fremragende beliggenhed på Sandkaj direkte til vandet tilbyder vi boligsælgerne det bedste udstillingsvindue, de bedste kompetencer og de mest sælgende mæglere på Nordhavn.

I mange år har vi været de bedst sælgende mæglere på Langelinie, Midtermolen, Amerika Plads m.m.

Vi er samtidig indehavere af home Østerbro, home Østerbro-Svanemøllen og home Hellerup og har en stor kontaktflade til netop det publikum, der søger boliger på Nordhavn.

Projektsalg og udlejning af boligprojekter
home Nordhavn - Projektsalg er en stor spiller på det Københavnske projektsalgs marked. Med travle boligforretninger, der er placeret på Østerbro og Hellerup, har vi adgang til et stort og relevant kundegrundlag. Vores projektafdeling i Nordhavn er højt specialiseret inden for salg og udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn.

Mød os hos home Nordhavn

Henrik Bengtson

Indehaver, ejendomsmægler MDE

Jes Frydendall

Indehaver, ejendomsmægler MDE

Lars Heede-Ørsted

Indehaver, ejendomsmægler MDE & Cand.jur.

Laura Amalie Kylén Nørager

Ejendomsmægler MDE, vurderingsspecialist for RD

David Jaroszek

Køberrådgiver

Henrik Bengtson

Jes Frydendall

Lars Heede-Ørsted

Laura Amalie Kylén Nørager

David Jaroszek

Åbningstider

Praktisk information