Projektsalg og udlejning af boligprojekter i København / Nordhavn

Om projektafdelingen
home Nordhavn - Projektsalg er en stor spiller på det Københavnske projektsalgs marked. Med travle boligforretninger, der er placeret på Østerbro, Svanemøllen og Hellerup, har vi adgang til et stort og relevant kundegrundlag. Vores projektafdeling i Nordhavn er højt specialiseret inden for salg og udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn.

Projektsalg handler om forberedelse og en god strategi. Mange developere/investorer har ofte allerede købt grunden/bygningen og investeret mange penge og timer med arkitekter for at skabe et spændende projekt inden vi kommer ind i billedet. Kalkulationerne af de endelige salgspriser, der danner grundlag for investeringen baseres ofte på en forventning, der tager afsæt i et lidt for løst grundlag. Vi vil meget gerne tale med jer inden.

Vi går ind allerede i købsfasen og kortlægger slutbrugerens behov, økonomiske formåen sammenholdt med udbud og efterspørgsel og ud fra disse kriterier forsøger at skabe et billede af en behovsprofil.

Ét projekt - 100 salg
Som bygherre eller investor ser du måske dit projekt som én investering og ét salg. Vi ser det som 100 projekter, 100 individuelle salg, der hver især fortjener vores fulde opmærksomhed.

Vi kan sælge drømmen om at bo lige der på den tomme mark og drømmen om at leve livet lige der. Vi har ofte ingen prøvebolig, ingen udsigt at nyde kun en pavillon og en interimistisk terrasse hvorfra vi visualiserer familiens drøm om om en fremtid og et hjem i mange år.

Ethvert salg handler om afdækning af behov, match, og closing - det gælder også ved salg på projekter, men det stiller krav til tålmodighed, opfølgning og fastholdelse af fokus over en længere periode - og i al beskedenhed så er vi rigtig gode til det!

Kontakt os

Henrik Bengtson

Indehaver, ejendomsmægler MDE

Jes Frydendall

Indehaver, ejendomsmægler MDE

Lars Heede-Ørsted

Indehaver, ejendomsmægler MDE & Cand.jur.

Laura Amalie Kylén Nørager

Ejendomsmægler MDE, vurderingsspecialist for RD

Henrik Bengtson

Jes Frydendall

Lars Heede-Ørsted

Laura Amalie Kylén Nørager

PROJEKTAFDELINGEN
home Nordhavn
v/ Bengtson, Frydendall & Heede-Ørsted A/S

Sandkaj 11
2150 Nordhavn
nordhavn@home.dk
Tlf. 35 25 12 00