home Amager - Sundbyvester

Luk åbningstider

Velkommen til home Amager Sundbyvester - din lokale ejendomsmægler på Amager

Amager har det hele! Skov, strand, fælled og haveforeninger. Vi er vilde med den mangfoldighed og afslappede personlighed, vi møder over alt. Kald det bare ægte kærlighed. Det er nemlig den, der gør forskellen, ved salg af bolig.

Et trygt og effektivt boligsalg

Ud over vores indgående kendskab og kærlighed til Amager, får du hos home Amager - Sundbyvester et professionelt, kompetent og erfarent hold af mæglere til at give dig det bedst mulige boligsalg. Vi er eksperter i salg af lejligheder, rækkehuse, villaer, haveforeningshuse, landejendomme og husbåde. Mægler Mogens Steffensen bor selv på en husbåd. Du kan trygt vælge os til salget af din bolig for det er ”solgt eller gratis”. Det betyder, at du kun skal betale, når vi har solgt din bolig. Med en effektiv markedsføring øger vi synligheden af din bolig og dermed chancen for at få boligen solgt bedst muligt.

home Køberrådgivning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem dit boligkøb, om det er køb af villa, lejlighed eller andet, hjælper vi dig med din bolighandel. Find drømmeboligen på home.dk eller kontakt vores ejendomsmægler og få indblik i, hvilke boliger, vi har til salg, og som matcher dine ønsker.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 17 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Professionelt og ordentligt salgsarbejde

    "Da vi stod og skulle til at sælge vores lejlighed, havde vi få men vigtige kriterier. For det første skulle det være en mægler der fylder noget på markedet og for det andet skulle de være lokalkendte. De kriterier synes vi home Bjerregaard & Co. opfylder bedst her på Amager, dels ved at have mange forretninger, dels ved at de også engagerer sig i lokalsamfundet via sponsorater i de lokale idrætsklubber. Fra home Sundbyvester mødte vi Mogens Steffensen, for hvem vi hurtigt fattede stor sympati. Mogens var meget reel og grundig, og da han tidligere havde solgt et par lejligheder i vores forening, var vi enige om at sælge gennem ham - det kom vi ikke til at fortryde. For at gøre en lang historie kort, så tog det kun Mogens ca. 14 dage at sælge vores lejlighed, og det endda med flere købere, hvilket i sig selv er super tilfredsstillende. Men vi er næsten endnu mere tilfredse med den behandling både vi og køberne fik. Vi har på intet tidspunkt haft indtryk af at Mogens ikke har kørt det hele efter bogen, det virkede enormt professionelt og Mogens havde hele tiden hånd i hanke med køberne. Så set fra vores side af bordet kunne det ikke have været klaret bedre. Mogens og hans kollegaer er helt bestemt en anbefaling værd, de er topprofessionelle og ordentlige, og så får de din bolig solgt".

  • Ærlighed og intet pres

    "Af de mæglere vi valgte at spørge, da vi skulle sælge vores lejlighed, var det klart Mogens Steffensen, der skilte sig ud. Han var nede på jorden og vi havde med det samme en rigtig god dialog. Mogens kunne se alle de samme fordele som vi selv, og han afkodede hurtigt hvilken type køber han skulle ud og finde. Efter mødet med Mogens var det vigtigt for os at have en lille tænkepause, og her var Mogens super god. Han lod os tage alt den tid vi havde brug for, men da vi så endelig sagde "go" gik det rigtig stærkt. Allerede inden lejligheden var på nettet, havde Mogens haft de første fremvisninger, og vi tror faktisk, vi havde én om dagen i den tid salget stod på. Vi er enormt glade for, at vi valgte at benytte Mogens, for han var helt klart en stor faktor i at salget kun tog tre uger, hvilket må siges at være lidt hurtigere end forventet. Dog havde vi forberedt Mogens på, at vi ønskede et hurtigt salg, og det ønske må man sige at han opfyldte fuldt ud. Fra start til slut har Mogens overholdt alle aftaler, og har vi spurgt, har vi hver gang fået et ærligt svar. Det sætter vi pris på, og vi anbefaler alle andre at tage kontakt til home Bjerregaard & Co. og især Mogens Steffensen, hvis de vil have deres bolig solgt".

  • God rådgivning hos home

    "Da mine tidligere erfaringer med home var rigtig gode, ja det var faktisk dem der solgte mig lejligheden for nogle år siden, valgte jeg at tage kontakt til dem igen. Her mødte jeg Mogens Steffensen og fandt hurtigt ud af, at han skulle sælge min lejlighed. Mogens var yderst kompetent og gav svar på alle mine spørgsmål, og derudover var han meget ærlig, hvilket gjorde, at vi nemt kunne blive enige om en aftale. Under hele forløbet har home været rigtig gode til at give feedback på alle de henvendelser, der har været. Hvad enten det har været fremvisninger eller bud på min lejlighed er alt blevet håndteret professionelt, og jeg har hele tiden været opdateret på forløbet. Mit råd til alle, der overvejer at sælge deres lejlighed, er helt klar, brug home Bjerregaard & Co for her får du kompetent og professionel rådgivning, og så får de din lejlighed solgt".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller