home Amager - Sundby

Luk åbningstider

Velkommen hos home Amager - Sundby | Din lokale ejendomsmægler i Sundby

Ejendomsmægler Sundby - Amager Øst

Vi er din lokale home ejendomsmægler i Sundby på Amager med kontoret godt placeret på Amagerbrogade og med ryggen til det hyggelige villakvarter, Eberts Villaby.

Vi er et dedikeret team med entusiastiske og lokalkendte ejendomsmæglere i Sundby på Amager Øst, der alle arbejder ud fra et højt fælles værdigrundlag, der sikrer dig gennemgående ærlighed, høj kvalitet og personlig service - uanset om du skal købe eller sælge i bolig i Sundby. Og vi ved, at troværdighed og gennemsigtighed betyder meget for vores kunder og os selv.

Igennem vores store lokalkendskab og i tæt samarbejde med de øvrige ejendomsmæglere i home butikker på Amager dækker vi hele postnummer 2300 inklusiv, Amager Strandpark, Islands Brygge, Det Islandske kvarter, Ørestaden, lejlighedskvartererne på indre Amagerbro og Eberts Villaby m.fl.

Stærkeste ejendomsmægler i Sundby Amager Øst

Vi elsker at sælge boliger, alle slags boliger i Sundby og altid på den grundige, ihærdige og passionerede måde og vi går gerne langt, når det gælder din tilfredshed som kunde. Vi planlægger derfor vores arbejdsdag, så den passes ind i din hverdag. Samtidig sætter vi en dyd i diskretion, for vi ved hvor svært det kan være at fortælle naboerne, at man overvejer at sælge sin bolig. Det kan være en svær beslutning, og derfor kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak om muligheder for boligsalg i Sundby og giver en gratis salgsvurdering i Sundby, når det passer dig.

Vi støtter også aktivt op om vores lokalmiljø, om det er boldklubben Fremad Amager eller den lokale Café på det lille torv, så benytter vi os af områdets mange mangfoldige muligheder som lokale ejendomsmæglere i Sundby Amager Øst.

Følg os på Facebook eller Instagram for nye boliger! #homesundby

Andre home ejendomsmæglere i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller