Søtoften 3, 9330 Dronninglund

1326 m2 helårsgrund

Kontant 459.000 kr.

Store parcelhus grunde i Dronninglund


Velkommen til Søtoften! Ønsker du at bygge et helt nyt hus i rolige og grønne omgivelser lige i udkanten af Dronninglund by? Så er grundende på Søtoften lige noget for dig!
Søtoften er placeret i fladt terræn i den sydøstlige del af Dronninglund mellem Geråvej og Rævdalstoften. På Søtoften har du en skøn beliggenhed tæt på byens centrum, men samtidig med rolige omgivelser med god luft mellem dig og dine naboer. Derudover er der i området gode stisystemer, hvor du enten har mulighed for at gå en masse hyggelige ture eller tage turen til Dronninglund skole som ligger under 1 km. fra Søtoften.
På Søtoften er der tale om fuldt byggemodne byggegrunde med arealer fra 988m2 til 1.928 m2. Derfor vil der allerede være anlagt gadebelysning, rabatter, stier, asfaltering og udvidelse af vejnetværket. Du kan derfor påbegynde dit byggeprojekt med det samme og skære en god portion af arbejdstiden væk. På grundende er der mulighed for enten jordvarme eller en luft-til-vand varmepumpe. Når man skal vælge byggegrund, er der typisk meget at se til og meget arbejde forbundet med klargøring af grundene. Her får du byggegrunde, som står klar til byggeprojektet af din drømmebolig på Søtoften i Dronninglund.

Dronninglund er byen som har det hele. Her får du et aktivt handelsliv med alverdens forskellige butikker samt flere indkøbsmuligheder. Derudover skole til 10. klasse og et rigtig godt gymnasium, mulighed for at komme på efterskole og meget mere. Byen er omringet af natur, og her er rig mulighed for at få travet nogle gode ture i Dronninglund Storskov. Hopper du i bilen har du ikke andet et par minutter til dejlig strand i Asaa. Til den aktive har du alle muligheder for at involvere dig i Dronninglund Idrætsforening med både fodbold, håndbold, badminton, tennis, Padel tennis, volleyball, gymnastik og dans. Derudover FDF-spejdere, Golfklub i skønt terræn, judoklub og meget mere. Ydermere har du rig mulighed for at pendle til og fra de omkringliggende større byer, såsom Aalborg, som blot tager omkring 30 minutter i bil.

Tilslutningsafgifter:
Vand: kr. 22.500, El kr. 13.550 og kloak kr. 50.751,20  i alt kr. 86.801,20 + moms.
I alt inkl. moms kr. 108.501,50. Sælger har afholdt udlæg for tilslutningsafgifterne.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

459.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

978 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,112 / 2.383 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig