home Smørum billede
 • Flodvej 75L
 • 2765 Smørum
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Ballerup v/ Lone Bøegh Henriksen A/S

Velkommen hos home Smørum - Din lokale ejendomsmægler

Hos home Smørum tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Smørum vil du altid møde en ejendomsmægler med et smil på læben – vi elsker at sælge boliger og ligeledes at forhandle den rette boligpris for vores kunder. Forretningen ligger i Smørum Centret og er centralt placeret i markedsområdet, der består af Smørumnedre og Smørumovre samt Ledøje. Med vores erfarne og veluddannede ejendomsmæglere sikrer vi dig en høj fleksibilitet i forhold til møder.

Vi er et ejendomsmæglerteam med et dybdegående lokalkendskab, der arbejder passioneret og målrettet på lige præcis din bolighandel.
Vi beskæftiger os med salg af mange forskellige typer boliger, bl.a. villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, helårsgrunde, fritidsgrunde, boligprojekter m.m.

Vi bestræber os på altid at gå forrest for vores kunder og være på forkant med enhver situation, for at sikre dig en tryg bolighandel!

Køberrådgivning
Hos home Smørum tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen.

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag og få en uforpligtende snak om din bolig.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 12 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Et ungt, dynamisk og imødekommende team

  "Allerede ved første vurderingsmøde med Mike stod det klart, at det var home i Smørum, der skulle sælge mit hus. Jeg var endnu ikke klar til at sælge huset, da det skulle sættes i stand før det var salgsklart, men endnu vigtigere skulle jeg selv blive klar til at give slip på mit og mine børns hjem gennem 12 år. Jeg bestilte et vurderingsmøde med Mike fra home i Smørum. Han startede med at spørge til mine ønsker og forventninger til salget. Derefter præsenterede han forskellige scenarier ift. salget, hvor han tog udgangspunkt i de ting, jeg netop havde fortalt, hvilket var vigtigt for mig. Mike var meget nærværende og tillidsvækkende med sin rolige og lyttende facon. Han var grundig og gav sig god tid til at lytte og til at svare på spørgsmål. Da huset kom til salg, fik jeg efter hver fremvisning en grundig og detaljeret tilbagemelding. Kom jeg forbi kontoret, blev jeg mødt med et smil og hilst på med fornavn, hvad enten det var Rune eller Mike der sad på pinden. Et ungt, dynamisk og imødekommende team med høj professionalisme. De har ikke kun forstand på at sælge huse, men tager hensyn til det menneske, der skal sælge og holder en i hånden hele vejen. Mike er rolig, tillidsvækkende, grundig og dygtig. Han er et utroligt rart menneske, og jeg vil til hver en tid anbefale Mike og hans team i Smørum".

 • 5 store stjerner til Mike og hans team

  "Vi vidste efter første møde, at vi gerne ville have Mike til at stå for salget af vores hjem. Hans høje faglighed og omhyggelighed gik rent ind hos os, der begge er ingeniører. Førstehåndsindtrykket og den umiddelbare tillid det affødte, viste sig at holde 100%, hele vejen igennem salgsprocessen. Fem store stjerner til Mike og hans team og et stort tak for samarbejdet.

 • Det hele faldt hurtigt i hak

  "Jeg er ikke meget for smarte sælgertyper og var derfor meget glad for samarbejdet med Mike Corbin. Rolig, ordentlig, tillidsskabende og professionel. Samarbejdet blev dog kort – huset blev solgt til over prisen – på en hektisk uge med ét åbent hus med 9 fremvisninger og 3 underskrevne købsaftaler. Min kæreste og jeg havde forinden købt lejlighed i København, så det var rart, at det hele faldt i hak så hurtigt.”

 • Huset blev solgt i løbet af 2 måneder

  ”Vi fik flere tilbud fra mæglere i Smørum, da vi skulle sætte vores hus til salg, og de mest troværdige, i forhold til både prisen på huset samt prisen for at sælge huset, var klart home i Smørum. Der var desuden en god kemi fra starten af. De har været super professionelle hele salget igennem. Hver gang der har været åbent hus, har vi efterfølgende fået løbende opdateringer, hvilket har gjort os trygge i deres hænder. Udover dette, formåede de at sælge huset i løbet af 2 måneder, så stor tak til home i Smørum.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller