home Smørum

Luk åbningstider

Velkommen hos home Smørum

Hos home Smørum har vi et dybdegående kendskab til vores lokale markedsområde. Forretningen ligger i Smørum Centret og er centralt placeret i markedsområdet, der består af Smørumnedre og Smørumovre samt Ledøje.

Hos home Smørum vil du altid møde en ejendomsmægler med et smil på læben – vi elsker at sælge boliger og ligeledes at forhandle den rette boligpris for vores kunder. Med vores mange og veluddannede ejendomsmæglere sikrer vi dig en høj fleksibilitet i forhold til møder.

Vi er et ejendomsmæglerteam med et bredt lokalkendskab, der arbejder passioneret og målrettet på lige præcis din bolighandel.

Vi beskæftiger os med salg af mange forskellige typer boliger, bl.a. villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, helårsgrunde, fritidsgrunde, boligprojekter m.m.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi naturligvis home køberrådgivning. Vi har en køberrådgiver, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag, og få en uforpligtende snak om din bolig.

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Ballerup v/ Lone Bøegh Henriksen A/S

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 13 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • 5 store stjerner til Mike og hans team

    "Vi vidste efter første møde, at vi gerne ville have Mike til at stå for salget af vores hjem. Hans høje faglighed og omhyggelighed gik rent ind hos os, der begge er ingeniører. Førstehåndsindtrykket og den umiddelbare tillid det affødte, viste sig at holde 100%, hele vejen igennem salgsprocessen. Fem store stjerner til Mike og hans team og et stort tak for samarbejdet.

  • Det hele faldt hurtigt i hak

    "Jeg er ikke meget for smarte sælgertyper og var derfor meget glad for samarbejdet med Mike Corbin. Rolig, ordentlig, tillidsskabende og professionel. Samarbejdet blev dog kort – huset blev solgt til over prisen – på en hektisk uge med ét åbent hus med 9 fremvisninger og 3 underskrevne købsaftaler. Min kæreste og jeg havde forinden købt lejlighed i København, så det var rart, at det hele faldt i hak så hurtigt.”

  • Huset blev solgt i løbet af 2 måneder

    ”Vi fik flere tilbud fra mæglere i Smørum, da vi skulle sætte vores hus til salg, og de mest troværdige, i forhold til både prisen på huset samt prisen for at sælge huset, var klart home i Smørum. Der var desuden en god kemi fra starten af. De har været super professionelle hele salget igennem. Hver gang der har været åbent hus, har vi efterfølgende fået løbende opdateringer, hvilket har gjort os trygge i deres hænder. Udover dette, formåede de at sælge huset i løbet af 2 måneder, så stor tak til home i Smørum.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller