Vagtelvej 11, Frølunde Fed, 4220 Korsør

131 m2 fritidshus

Kontant 3.995.000 kr.

Sjældent udbudt perle i 1. række til Storebælt


Meget charmerende og flot sommerhus


Ved Frølunde Fed for enden af en lukket vej og på en utrolig skøn grund i 1. parket til Storebælt ligger dette rummelige sommerhus, som fremstår i flot stand.
Under carportens tag finder man indgangen til sommerhusets entré/bryggers, som byder på vask i skabsarrangement samt rummelig skabs-/garderobeplads bag skydelåger.
Herfra kommer du ind i den store, smukke stue, som ligger i direkte forbindelse med det åbne køkken med god skabsplads.
I stuen får du lofter til kip, store vinduespartier med flot udsigt og terrassedøre til såvel terrasse med direkte kig til vandet som til en overdækket terrasse på vestsiden. Stuen rummer fint plads til såvel spisebord som sofagruppe, og der kan tændes op i brændeovnen ved spisebordet eller den charmerende og centralt placerede pejseindsats i modsatte ende. 
Desuden 2 rummelige soveværelser med skabe og et mindre værelse, der fint kan benyttes til eksempelvis gæste- og/eller legeværelse, hvis da ikke et gamer room kunne lokke teenageren med på ferien. Mangler du flere værelser kan indretningen nemt ændres - kom selv og se mulighederne!

Tilmed et meget stort badeværelse med skabsarrangement i samme stil som køkkenmodulerne og med en stor bruseniche.

Grunden fremstår meget pasningsnem med græs og træterrasse, som følger husmuren om hjørnet i nordvestlig retning. Hvad end man søger solskin eller skygge findes det her, og man kunne tillige opstille et havemøbelsæt i carporten, hvor morgensolen skinner ind.

Direkte fra bunden af græsplænen går grunden videre ud i sand og vandkanten, så det er nemt at hoppe i bølgen blå - eller måske sejle en tur i gummibåden eller fornøje sig på paddleboards. 

Sommerhuset er meget helårsanvendeligt, og her er kun en kort køretur til indkøbsmuligheder i Svenstrup, Næsby Strand og Korsør. Du kommer tilmed nemt til motorvejs til- og afkørsel mod København og Fyn/Jylland, så det er nemt at komme hertil, uanset om du bor i lokalområdet eller kommer kørende langvejs fra.

Ring til home Korsør på tlf. 58 36 00 20 for aftale om en fremvisning.
3Antal rum
2003Ombygget
2585 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.537 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,655 / 18.729 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Pedersen
home Korsør

Ejendomsmægler, Valuar MDE

flped@home.dk

58 36 00 20

58 36 00 20