Velkommen hos home Korsør

Din lokale ejendomsmægler

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Korsør, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vi brænder for det vi laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige ejendomsmæglere. På den måde sætter vi rammen for den bedste bolighandel for dig.

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt.

Vores mæglere kender området omkring Korsør som deres egen bukselomme og har indgående kendskab til skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Vores ejendomsmæglere i Korsør er specialister i alle faser af en bolighandel. Det skyldes bl.a. vores veluddannede personale og ikke mindst vores mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Korsør.

Vi har et stærkt samarbejde på tværs af vores 3 forretninger i Slagelse, Korsør & Skælskør, som er med til at give dig den bedste oplevelse og service - uanset om du skal sælge eller købe bolig.

Find din nye bolig her på hjemmesiden eller besøg vores ejendomsmæglere i Korsør. Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.

Mød os hos home Korsør

Steen Grosen

Ejendomsmægler, Indehaver

Annejulie Isalin

Marketingchef, pt. på barsel

Flemming Pedersen

Ejendomsmægler, Valuar MDE

Christina Hessel Stuhr

Ejendomsmægler MDE

Rasmus Lindved Poulsen

Trainee

Rasmus Grosen

Salg & Markedsføring

Steen Grosen

Annejulie Isalin

Flemming Pedersen

Christina Hessel Stuhr

Rasmus Lindved Poulsen

Rasmus Grosen

Åbningstider

Praktisk information