Solsortehaven 38, 6100 Haderslev

75 m2 lejlighed

Kontant 1.845.000 kr.

Haderslev


Rummelig og centralt beliggende bolig i attraktiv bebyggelse!

Velkommen til Solsortehaven 38. Denne pragtfulde bolig byder på 75 kvadratmeter velindrettet boligareal, hvor hver eneste kvadratmeter er udnyttet til fulde. Når du bor på Solsortehaven, er alt inden for rækkevidde. Indkøbsmuligheder, skoler, og offentlig transport ligger i bekvem afstand, hvilket gør din hverdag let og bekvem.

Boligen præsenterer sig med et stort og lyst køkken-alrum, der flyder sammen med stuen. Her er plads til at udfolde sig og skabe hygge og samvær. De store vinduespartier sikrer, at lyset strømmer ind, og samtidig åbner de op til den skønne terrasse, hvor sommeraftener kan nydes.

Soveværelset er rummeligt og har indbyggede skabe, der giver god opbevaringsplads.
Badeværelset er moderne og praktisk med en bruseniche, flot skabsarrangement og væghængt toilet. Her er ingen grund til at gå på kompromis med din komfort.

Bryggerset tilbyder mulighed for vaskefaciliteter og en praktisk garderobe overfor, der gør hverdagen lettere.

Udenfor venter et skur, perfekt til opbevaring af haveredskaber og alt det, du ikke ønsker at have indendørs. En mindre have nem at passe da den primært er udlagt i en flisebelagt terrasse og græs.

Solsortehaven ligger i et roligt og familievenligt område, hvor du kan nyde livet i smukke omgivelser. Området er mangfoldigt og er både for familier med børn, unge samt ældre. Området er kendetegnet ved grønne arealer og legepladser, der inviterer til udendørs aktiviteter. 
Den perfekte ramme for dem, der ønsker ro og naturskønhed tæt på.


2Antal rum
2022Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.490 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,652 / 8.412 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545