Solsortehaven 28, 6100 Haderslev

75 m2 lejlighed

Kontant 1.845.000 kr.

Haderslev


Lys og indflytningsklar bolig i attraktiv bebyggelse!

Velkommen til Solsortehaven 28. Med hele 75 kvadratmeter velindrettet boligareal byder dette rækkehus på rummelighed og komfort i særklasse. Når du bor på Solsortehaven, er alt inden for rækkevidde, indkøbsmuligheder, skoler, og offentlig transport ligger således i bekvem afstand, hvilket gør din hverdag let og bekvem.
Din nye bolig byder på et stort køkken-alrum, der smelter sammen med stuen. Her er plads til at udfolde sig, underholde gæster og skabe fælles minder. De store vinduespartier åbner op til terrassen, hvilket giver en dejlig indendørs-udendørs harmoni.

Soveværelset er rummeligt og har indbyggede skabe, der giver god opbevaringsplads. Badeværelset er indrettet med en rummelig bruseniche, flot skabsarrangement og et væghængt toilet.  Bryggerset har plads til både vaskemaskine og tørretumbler samt en praktisk garderobe - alt sammen for at gøre din hverdag lettere.
Udenfor finder du et skur, perfekt til opbevaring af haveredskaber, cykler og alt det, du ikke ønsker at have indendørs. Haven er en skøn og nem at passe da den primært er anlagt i græs.
Solsortehaven er beliggende i et af byens mest eftertragtede kvarterer. Her kan du nyde de grønne omgivelser, tage skønne gåture i den nærliggende natur, samtidig med at du har nem adgang til alle midtbyens bekvemmeligheder.

2Antal rum
2022Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.505 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,614 / 8.382 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545