Ingen bopælspligt

Murmanskgade 11, 4. tv., 2150 Nordhavn

208 m2 lejlighed

Kontant 25.000.000 kr.

NORDHAVN - SEAPORT DIREKTE TIL VANDET MED UDSIGT TIL ØRESUND - UDEN BOPÆLSPLIGT


208 m2 liebhaverbolig med Nordhavns bedst beliggende tagterrasse direkte til vandet.

Beliggenheden direkte til indsejlingen til Københavns Havn og med udsigt til Øresund er en gave, der bliver ved med at give. En sublim beliggenhed i det populære Århusgadekvarter.

208 m2 ganske unik lejlighed på bedste beliggenhed i Nordhavn.  Her på yderste hjørne af Århusgadekvarteret direkte til vandet finder du denne skønne bolig øverst oppe med enestående udsigt over havnen, Øresund og helt til Sverige. Bedre bliver det simpelthen ikke!

Boligen er i 2 plan med med 2 skønne tagterrasser. Her finder ud stort køkken / alrum direkte til vandet. Stort soveværelse samt dejligt badeværelse. Fra stuen er der udgang til lille tagterrasse mellem bygningerne. Trappe til øverste etage hvor du finder stor opholdsstue, 2 skønne værelser samt badeværelse. Trappen fortsætter op til den mest fantastiske tagterrasse hvor udsigten byder dig velkommen. 
Der er mulighed for, at tilkøbe de i lejligheden værende møbler.

SEAPORT NORDHAVN  
55 lyse, kvalitetsejerlejligheder tegnet af Mangor Nagel og designet med sans for tradition og moderne æstetik. SEAPORT er et lille stykke af Nordhavns Århusgadekvarter. Med fællesskab, modig arkitektur, bevaringsværdige bygninger der fortæller en historie, vand, by og metroen lige ved siden af. SEAPORT ligger på én af de bedste adresser, én af Københavns mest attraktive bydele i forlængelse af Østerbro og ikke langt fra Parken og Frederiksstaden. Kun 15 minutter til centrum på cykel. Her bor du med alle fordelene ved de gamle brokvarterer kombineret med den luksus det er, at være helt tæt på havet. Når du flytter hertil, bliver du del af noget. 

ÅRHUSGADEKVARTERET – EN MODERNE BYDEL MED  EN HISTORISK ARV 
De smukke teglmursten går igen i mange af facaderne og giver et særligt hjemligt præg. Gaderne er smalle og hushøjden varierer fra de få tårne, til lave byhuse. SEAPORT er placeret ned til Kronløbsbassinet på den ene side og ud mod indsejlingen og kanalen på den anden. De fleste af boligerne har således  kig til vandspejl, mens den modsatte side, ind mod resten af kvarteret. Århusgadekvarteret byder på et nærmiljø med caféer, restauranter, biograf og indkøb og gennemflettet af små kanaler og bassiner. Her har du også Konditaget Lüders på toppen af p-huset, hvor du kan dyrke TRX og crossgym. 
JaAltan
JaElevator
5Antal rum
2017Byggeår

Økonomi

Kontantpris

25.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

18.463 kr.

Udbetaling

1.250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

142,800 / 115.868 kr.

Tjek boliglån