Tarpvej 80, Lunde, 6830 Nørre Nebel

109 m2 landejendom

Kontant 795.000 kr.

Nedlagt landbrug lige udenfor Lunde og kun 6 km fra Nørre Nebel


Beliggende på stikvej, hvorpå kun denne ejendom er.

På Tarpvej 80 finder du et nedlagt landbrug med masser af muligheder i landlige omgivelser, kun 6 km fra Nørre Nebel og 1 km fra Lunde, hvor der findes både indkøb og togstation med forbindelser til Nørre Nebel og Varde/Esbjerg. 

Her finder vi altså denne ejendom lidt tilbagetrukket fra offentlig vej, af en stikvej hvor kun denne ejendom er beliggende, så det uforstyrrede landlige idyl er i højsædet. 
Ejendom er trelænget og består i et stuehus, en udnyttet del af den midterste udbygning, samt en stor udbygning. Udbygningerne består af en 250 m2 lade og staldbygning, samt en 200 m2 fyrrum, opbevaringsrum, værksted og delvist indrettet til beboelse med et værelse og entre(Ej. reg. i BBR). Der er dermed masser af muligheder for at tilpasse de tidligere driftsbygninger til ens egne behov. 

Boligen består af 109 m2 med et dejlig køkken med klinkegulv, gulvvarme, samt moderne hvidevarer i form af kogeplade, indbygningsovn, køle-/fryseskab, opvaskemaskine og emhætte. Udover det finder man et rummeligt badeværelse med klinkegulv, gulvvarme og bruseniche.

I stuehuset får man samtidig en dejlig stue med brændeovn, udgang til dejlig vestvendt terrasse med udsigt udover åbne marker, samt haven. I forlængelse af stuen ligger et stort soveværelse, samt et mindre værelse. 

Der er som sagt en stor entré og vaskerum med mulighed for at opkoble vaskesøjle, begge rum med gulvvarme og beliggende i husets ene udbygning, hvor der også er et lille værelse, samt værksted og opbevaring. Dette ligger selvfølgelig i åben forbindelse til stuehuset.

Her får du altså et hus med masser af muligheder for at tilpasse til ens egne behov, uden at gå på kompromis med de fantastiske rammer i form af de landlige omgivelser.

Ønsker du en fremvisning, så kontakt os allerede idag.
ET HUS SOM SKAL SES!
7Antal rum
1908Byggeår
3686 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.140 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,685 / 3.740 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622