Nakkehoved Strandvej 50, 3250 Gilleleje

133 m2 landejendom

Kontant 5.745.000 kr.

Ejendom med fem minutters gåtur fra stranden og mulighed for jagt og dyrehold


- Gilleleje

En ejendom der i den grad har beliggenheden og herlighedsværdien på sin side. For aktive friluftsmennesker med behov for masser af plads og nærhed til havet er den vel nok noget af det tætteste på paradis, man kan komme for en rimelig investering, som tilfældet er her.
I får en særdeles stor grund, som kan bruges til dyrehold, uanset om I tænker i baner af høns eller heste. Hvis det er det sidste, er der mulighed for at bygge en stald tæt op ad huset. Ellers er der visse bygningsrestriktioner på ejendommen. I kan også gå på jagt på egen grund eller leje jagtretten ud, ligesom I har mulighed for at forpagte jorden ud til agerbrug.
På grunden er der også et højt og på alle måder vidunderligt udsigtspunkt med kig til Sverige. Her kan I sidde på bænken og holde den mest romantiske picnic eller nyde sceneriet hele familien samlet. Måske tager I en havørred med til grillen, som I selv har fanget på stranden, hvortil der blot er fem minutter fra garagen. Stranden indbyder også til, at I snupper jer en morgendukkert, inden arbejdet kalder, året rundt hvis I synes. Måske er afstanden slet ikke så lang til arbejde, hvis en af jer henlægger arbejdspladsen til hjemmeadressen. Nuværende ejer har haft klinik i et af husets værelser, hvor der er egen indgang. Det kunne også være kontor eller salon.
Boligen er indflytningsklar og med en superdejlig stue med åbent køkken på 55 kvadratmeter. Ved køkken-øen er det perfekt for børnene at sidde og lave lektier, mens de voksne fixer aftensmaden. Fra stuens sydvendte vinduer er der kig til den store grønne grund, hvor I eventuelt vil have høns, heste eller geder gående.
Værelserne er af god størrelse, og I får i alt fire af dem, så der er plads til to børn og stadig et arbejdsværelse. Her er badeværelse, toilet og bryggers plus en stor garage, hvor I eventuelt kan skabe et stort og meget dejligt kreativt værksted.
Beliggenheden er underskøn med alt det grønne og havet tæt på, så begge dele kan gøres til fuldkommen integreret del af hele familiens hverdag. I bor også tæt ved en golfklub og har mulighed for at gå langs stranden til Gilleje, hvor afstanden er to en halv kilometer. Der er skolebus til en nærliggende privatskole, og i øvrigt alt hvad man skal bruge af hverdagsfaciliter i Gilleje såsom dagpleje, skole, sport og indkøbsmuligheder plus restauranter og de andre fristelser. Desuden kører lokaltoget til Helsingør, Hornbæk og andre byer. Velkommen til ekstraordinær skøn ejendom.
4Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.426 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,774 / 26.144 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulrik Basso Larsen
home Frederiksværk-Skævinge

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

ulbl@home.dk

88 20 92 80

88 20 92 80