Vestervangen 85, 5690 Tommerup

221 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

Tommerups vel nok bedst beliggende grund direkte op til et naturområde..


Panorama view til eng og skov og en lille bæk og grønne marker så langt øjet rækker

Det er med stor fornøjelse at vi nu kan udbyde dette fantastiske hus som vel nok er beliggende på Tommerups bedst beliggende grund,  direkte op til et naturområde med panorama view til eng og skov, og her er en lille bæk og grønne marker så langt øjet rækker.

Ud over de skønne omgivelser er der tillige tale om en særdeles indbydende villa der oprindelig er opført tilbage i år 1980 og senere flot tilbygget i år 2008 så villaen i dag rummer ikke mindre end 221 kvm. velindrettet beboelse. Herudover er der et stort udhus/garage på 49 kvm., som bl.a er indrettet med stort hobbyrum. 

Villaen er beliggende på en 1081 kvm. skøn ugeneret grund i bunden af lukket, stille og børnevenligt vænge og med den skønneste udsigt.  
Villaen er i nuværende ejers tid løbende moderniseret og fremtræder i dag som en indbydende kvalitets villa til den store familie. 

Villaen indeholder bla. en lys entre med adgang til bryggers og stort badeværelse, via det klinkebelagte bryggers er der tillige adgang til et stort værelse med fritlagte bjælker. Fra entreen er der adgang til det store lyse og indbydende køkken fra 2008, her er tale om et kvalitetskøkken fra Svane-køkkener, udført i lyse elementer, alt i kvalitets hårde hvidevarer og med flot massiv træ bordplade. Køkkenet er i åben forbindelse til stort indbydende alrum eller spisestue med fritlagte bjælker og flot plankegulv. I forlængelse af alrummet er der en fantastisk stue med de gennemgående plankegulve og en brændeovn. I år 2008 er stuen tilbygget og forlænget med en ekstra stue med loft til kip og store panorama vinduer og udgang til haven. At fremhæve i stueplan er at de flotte trægulve i stuerne er udført med gulvvarme og der er isat tre fløjdøre med udgang til villaens have og terrasse. På villaens 1. sal mødes man af aktivitetsrum med sofagruppe og billard, to store værelser, flot badeværelse med kar og brus, et dejligt soveværelse med skab og fransk altan.  

I sidehuset eller garage/udhus er grundplan på 49 m2 med garage, værksted og viktualierum, samt 1. sal med stort hobbyrum som tidligere har været anvendt til gæsteværelse.  
En fantastisk villa med en skøn beliggenhed, som skal ses og opleves for rette bedømmelse. 

På glædeligt gensyn på Vestervangen 85, Jakob home Hunderup. 
7Antal rum
2009Ombygget
2Antal toiletter
1081 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.857 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,999 / 15.033 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nielsen
home Hunderup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

jakobn@home.dk

66144233

66144233