Storskovvej 84, Flauenskjold, 9330 Dronninglund

163 m2 villa

Kontant 898.000 kr.

Skøn bolig på privat grund i naturskønne omgivelser.


God plads til at hele familien kan udfolde sig.

Drømmer du om en skøn bolig i naturskønne omgivelser, men samtidig tæt på alle hverdagens fornødenheder? Så bør du tage et nærmere kig på Storskovvej 84 ved Flauenskjold. Denne charmerende bolig på 163 m2 ligger på en privat og naturskøn grund, der strækker sig over hele 23.011 m2. Her er der masser af plads til både leg og hygge med familien.

Når du træder ind i huset, møder du en rummelig entre, der byder velkommen med rigelig plads til opbevaring af sko og overtøj. Videre fra entreen træder du ind i det lyse og åbne køkkenalrum, hvor familien kan samles omkring madlavningen.
Fra køkkenet fører vejen ind i den rummelige stue, der bades i naturligt lys fra vinduerne. Denne stue bliver hurtigt familiens foretrukne samlingssted, hvor I kan nyde kvalitetstid sammen. Derudover tilbyder boligen et praktisk bryggers med plads til alle hverdagens opgaver, 2 gode værelser i stueetagen, et velindrettet badeværelse med god plads og et viktualierum, der giver dig masser af opbevaringsmuligheder.
På første sal venter yderligere 3 rummelige værelser, hvoraf det ene har udgang til en skøn altan. Her kan du nyde morgenkaffen eller en stille stund med udsigt over den imponerende grund.
Med på grunden får du flere gode udbygninger med, som giver dig mulighed for garage, værksted eller hvad du lige drømmer om

Selvom du har denne skønne beliggenhed i naturskønne omgivelser har du stadig alle hverdagens nødvendigheder inden for rækkevidde. Flauenskjold, kun ca. 3 minutters kørsel væk, byder på lokale indkøbsmuligheder, børnehave og skole for de små samt fritidsaktiviteter i hallen. Skal du til Dronninglund, er det blot en kort køretur på ca. 10 minutter, hvor du finder flere indkøbsmuligheder, skoler, gymnasium og en bred vifte af specialbutikker som Imerco og Skjold Burne. Derudover er Dronninglund omgivet af smukke naturområder, der indbyder til friluftsaktiviteter.

Så hvis du drømmer om en skøn bolig i harmoni med naturen, men med alle bekvemmeligheder inden for rækkevidde, så er Storskovvej 84 ved Flauenskjold stedet for dig. Kom og oplev denne unikke mulighed for at skabe din egen private oase midt i det naturskønne Nordjylland.

6Antal rum
2001Ombygget
2Antal toiletter
23011 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.722 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,276 / 4.159 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Dronninglund

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

96383800

96383800