Røjlevej 5, Søndenbro, 5935 Bagenkop

118 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Charmerende, stråtækt hus i naturskønne omgivelser


Garage, værksted og stor grund med plads til haveprojekter

Denne ejendom i Røjle henvender sig til jer, der søger en stemningsfuld bolig i fredfyldte omgivelser, hvor der er plads til både værkstedssysler og haveprojekter. Her er tale om et charmerende, stråtækt hus i halvandet plan, der blandt andet indeholder tre værelser og to hyggelige stuer.
Med til boligen følger en garage på 46 kvadratmeter, der foruden selve garagearealet også rummer et indbygget værksted. Her er tillige et veludført udhus på 15 kvadratmeter, som har mange anvendelsesmuligheder.
Grunden tæller 3.976 kvadratmeter, så her er gode forhold for jer, der ønsker at føre diverse haveidéer ud i livet. Nær huset er der etableret en sydvendt fliseterrasse, og herudover er grunden hovedsageligt anlagt med græsplæne og grøn beplantning.
Ejendommen kan dateres tilbage til 1890, og byggeriet præsenterer sig med hvidmalet facade, sort sokkel og halvvalmet, stråtækt tag.
Inden døre er der en skøn atmosfære, som kan tilskrives hjemmets originale detaljer. Bemærk eksempelvis de synlige loftsbjælker, de klassiske fyldningsdøre og de småsprossede vinduer.
Boligens indretning giver jer som nævnt tre værelser, hvoraf det ene ligger på førstesalen sammen med en opholdsstue. Sidstnævnte er et rigtig dejligt rum med to vindueskarnapper, hvorfra I har køn udsigt over landskabet. Her er ligeledes fri udsigt fra værelset, som prydes af et bredt, vestvendt gavlvindue.
De to værelser i stueplan er placeret i hver sin ende af boligen, og begge rum har indbyggede skabe til opbevaring. Etagen indeholder endvidere en spisestue med en varmegivende brændeovn, og I kan tillige se frem til et hvidt og velholdt køkken. Køkkenet er udført med fine fyldninger på både skabe og skuffer – et design, der passer perfekt til husets landlige stil. Samme design er valg for det tilstødende bryggers og for boligens badeværelse, der har plads til vaskefaciliteter. Såvel bryggerset som badeværelset og den møblerbare entré har ensartede gulve, der er beklædt med lyse fliser.
Fra adressen er der blot fire minutters kørsel til Bagenkop, der blandt andet har brugs, kro og kunsthal samt havnemiljø og badestrand. Nærområdet byder desuden på mange, smukke naturarealer, så beliggenheden er perfekt for jer, der holder af friluftsaktiviteter.
Lyder denne ejendom som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor!
4Antal rum
1890Byggeår
3976 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.079 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,127 / 6.405 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200