Pallisvej 58, 8220 Brabrand

111 m2 villa

Kontant 3.599.000 kr.

BRABRAND - Beringsminde


Dejlig 1-plans villa med skøn, sydvendt have i attraktivt, roligt villakvarter

home byder velkommen til denne lyse og indflytningsklare 1-plans villa på en attraktiv beliggenhed i Beringsminde med skøn sydvendt have i det dejlige Brabrand! Beliggenheden kan betegnes som rigtig god med gåafstand til ét af Aarhus’ bedste og mest naturskønne områder med søer, skov og natur, tæt på byen og med god infrastruktur til motorvejsnettet. Ejendommen ligger godt placeret med dejlig have og luft samt natursmukke omgivelser. Haven er overskuelig med plads til boldspil, leg og gæstesammenkomster. Her kan solen nydes fra morgen til aften - samt i skygge og læ under den overdækket terrasse.
Man kører ind til denne dejlige og indflytningsklare boligoplevelse i egen indkørsel med plads til flere køretøjer og carport med skur/værksted i forlængelse heraf med god opbevaringsplads. Villaen fremstår flot, og byder på adgang enten via carporten eller fra front af huset. God garderobeplads, flot gæstetoilet og stort badeværelse med vaskefacilitet, toilet, vask og bruseniche. Fordelingsgangen midt i huset leder til skønt køkken med god plads til madlavningen samt opbevaring. Rummelig og hyggeligt spise-/opholdsstue med direkte udgang til terrassen og den dejlige, sydvendte have! dette rum er god og oplagt plads til spiseafdeling med plads mange gæster ved spisebordsafsnittet, stor TV-/sofaafdeling samt hyggelig brændeovn. Derudover byder boligen på 3 gode og regulære soveværelser i indretningsvenlige størrelser.
Alt i alt et rigtig godt villakøb, til dig der søger en indflytningsklar villa i 1 plan! Skoledistriktet for nærværende adresse er den populære Engdalskolen, og herudover skal det nævnes, at der i kort afstand fra boligen er rigtig gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, sport samt natursmukke milepæle, såsom områder omkring søerne Årslev Engsø og Brabrand Sø, skove, stier oplagt til gåture, løb, cykling mv. – samt skøn natur ved Langdalen og i Hans Broges Bakker ikke langt fra ejendommen. Ét af de Danmark smukkeste naturområder!
home byder velkommen til en skøn ejendom i og en skøn boligoplevelse!

3Antal rum
1965Byggeår
792 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.599.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.711 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,711 / 16.678 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700