Nibevej 69, Sørup, 9530 Støvring

217 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Nibevej 69


Spændende villa med stor garage

I den hyggelige landsby Sørup, ligger Nibevej 69, en bolig med en unik historie og en charme, der vækker nysgerrighed. Denne adresse, bærer med stolthed sin fortid som en gymnastiksal tilhørende den tidligere landsbyskole, som nu er blevet til det lokale forsamlingshus.
Gå gennem døren og træd ind i gangen, hvor trappen til første sal fører dig op. Her åbner køkken og stue sig, forenet under loftets synlige bjælker, der emmer af hygge og historie. En ekstra spisestue giver plads til større sammenkomster, mens den hyggelige altan lokker med muligheden for at nyde måltider under åben himmel, med kig til markerne. Et gæstetoilet på første sal gør det praktisk til hverdag og for gæster.

På stueplan finder du soveværelse, et ekstra værelse, et stort badeværelse og et bryggers, der gør hverdagen mere bekvem. Og ikke mindst, et stort multirum, der blot venter på at blive omdannet til dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser her. 

Bag huset venter en hyggelig terrasse og en charmerende have, der inviterer til afslapning og udendørs aktiviteter. Et af ejendommens særlige træk er den rummelige garage med højt til loftet, der er ideel til opbevaring, at makke biler eller lignende. Derudover inkluderer ejendommen en yderligere garage, værksted og opbevaringsplads, der tilfredsstiller ethvert behov.

Sørup er en rolig og hyggelig landsby med nem adgang til motorvejen, hvilket gør det let at pendle til arbejde. Alle dagligdagens fornødenheder kan nemt findes i Støvring by, der ligger kun få minutter væk i bil.
5Antal rum
1974Ombygget
821 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.559 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,530 / 5.987 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lisa Mikkelsen
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

lisamik@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00