Ndr Stationsvej 10, 8721 Daugård

172 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

DAUGÅRD


Grund på 1970 kvm.  Boligareal 172 kvm.


Rødstensvilla opført i 2 plan og med fuld kælder, beliggende i hyggelig lille enklave af boliger, i landlige omgivelser, og med bare en kort cykeltur til Daugård by.

Daugård har skole med de 7 første klassetrin, mulighed for indkøb og et rigt foreningsliv, samlet i den store multihal, hvor sports og foreningslivet, dyrkes i stor stil. Ligeledes er der bare et par kilometer til Daugård Strand, hvor der er store rekreative områder, og gode bade muligheder.

Motorvejsafkørsel mod syd og nord, Vejle Nord samt Hedensted midtby, kan nås på få minutters kørsel.

Denne villa er løbende moderniseret, husets vinduer og tag er udskiftet, og indvendig fremstår villaen som en moderne og funktionel bolig. Den store have er et eldorado for oplevelser og leg.

Huset indeholder i stueplan: Stor entre/hall med nedgang til kælder og opgang til 1. sal. Køkken/alrum i åben forbindelse, der er lyse skabselementer samt masse af skabs- og bordplads, der er dobbelt fransk dør til den hyggelige opholdsstue, der har udgang til terrasse.

1. sal indeholder repos, hvor der er mulighed for et tv/kontor plads, 3 gode børneværelser, det ene har adgang til walk-in, stort soveværelse samt badeværelse med dobbelt håndvask, kar samt bruseniche.

Kælderen er rigtig anvendelig, der er en god loftshøjde og indeholder fyrrum og vaskerum, 4 disponible rum, badeværelse med bruseniche samt lille fordelingsgang med udgang til haven.

Foran huset er stor gårdsplads, og i baghaven er lille hyggeligt skur, der er overdækning, masse af frugttræer og buske.

Ønsker du at bo på landet, men alligevel tæt på byens fornødenheder, ønsker du masse af plads, både inde og ude, og som bonus en billig husleje, så er denne villa et rigtig godt bud.

5Antal rum
1949Byggeår
2Antal toiletter
1970 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.612 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,811 / 4.619 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Præstegaard Boesen
home Hedensted - Løsning

Daglig leder, ejendomsmægler MDE

boesen@home.dk

76432800

76432800