Lindevej 19, 6950 Ringkøbing

203 m2 villa

Kontant 12.800.000 kr.

BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED - og samtidig får I et HELT fantastisk hus med i købet!


- 1. række ved fjorden, en bolig i forskudte plan med maksimal udnyttelse af beliggenheden

BLIV ÉT MED NATUREN
SØGER I DET HELT UNIKKE både hvad angår beliggenhed og bolig, så er muligheden her nu...

En HELT fantastisk beliggenhed lige ned til Ringkøbing Fjord og med en HELT fantastisk udsigt over fjorden, med kig til Hvide Sande, Tipperne, klitterne m.m.

Huset er opført i 2018 i absolutte kvalitetsmaterialer hele vejen igennem og fremstår i virkelig god stand. Der er kræset for detaljer og indretning, så man igennem hele boligen får fornemmelsen af at være ét med naturen og med enorm sans for detaljerne.

Huset er i forskudte plan for at udnytte beliggenheden bedst muligt. En god stor entré er også fordelingsgang med direkte adgang til et godt soveværelse, et lækkert badeværelse og et dejlig stort bryggers med bl.a. vaskemaskine og tørretumbler.
Fra entréen er der nedgang til masterbedroom i 1/2 forskudt plan. Masterbedroom har eget badeværelse og med bl.a. badekar, så man kan sidde og kigge ud og nyde, at himlen er blå eller om aftenen nyde en flot og klar stjernehimmel. Der er naturligvis fuldt panoramavindue ud mod fjorden og samtidig udgang til en stor, ugeneret terrasse.
Endvidere adgang til boligens fællesrum fra entréen, hvor man går 1/2 forskudt plan op og går direkte op og føler sig som verdens lykkeligste person - Ringkøbing Fjord og åbne vidder lige foran næsen. 
En fantastisk stue med en dejlig spiseplads med flot vue og god plads til opholdstue. I delvis åben forbindelse hermed finder I det fantastiske køkken med masser af både bord- og skabsplads og alt, hvad et moderne køkken skal indeholde, for at "kokken" kan kreere sande mesterværker og med god plads til at hygge med familien. Fra stuen er der udgang til altan.

Fra køkkenet går man et 1/2 niveau ned for at få adgang til boligens sidste rum, som i dag benyttes til kontor. Det er rummeligt og ville kunne inddrages til et ekstra værelse, hvor man igen har en fantastisk udsigt over fjorden. Fra dette rum er der OGSÅ udgang til delvis overdækket terrasse. 

Endvidere er der et stort, disponibelt rum i kælderen, hvor husets teknik bl.a. forefindes, hvilket gør at rummet er opvarmet. Herudover en stor garage som giver forskellige muligheder for udnyttelse. 
Har vi vakt jeres interesse, så bestil en fremvisning på tlf.: 9732 0899...
5Antal rum
2018Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

12.800.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.849 kr.

Udbetaling

640.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

73,209 / 58.525 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jan-Ole Kristensen
home Ringkøbing-Skjern

Ejendomsmægler & Valuar

jokri@home.dk

97320899

97320899