Ny pris

Hindbærkrattet 125, 8850 Bjerringbro

160 m2 villa

Kontant 2.845.000 kr.

Nyt villaprojekt på Hindbærkattet 125 i Bjerringbro!


Vinkelvilla på 160 m2 - mulighed for tilkøb af integreret carport med redskabsrum

Nyt spændende villaprojekt beliggende på Hindbærkrattet i udkanten af Bjerringbro. Villaen opføres af Vindum Ejendomme ApS som bygherre og med Michael’s Tømrer & Snedkerforretning ApS som totalentreprenør.
Projektet er beliggende i udkanten af Bjerringbro med kort afstand til bl.a. skole, børnepasning, indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter, svømmehal, togstation m.v. Området er meget naturskønt med gode muligheder for at slappe af. Endvidere ligger Viborg, Silkeborg og Randers indenfor ca. 25-30 minutters kørsel.
Vinkelvillaen er på hele 160 m2 og opføres med ensidig taghældning med udhæng. Boligen er velindrettet og indeholder følgende: Entré/fordelingsgang, bryggers med fjernvarmeinstallation, tre regulære værelser med skabe, badeværelse med væghængt toilet og bruseniche, køkken/alrum med udgang til både øst og vest, depotrum i forbindelse med køkkenet samt opholdsstue med udgang til vestvendt terrasse. Desuden separat afdeling med walk-in garderobe, soveværelse samt badeværelse med væghængt toilet og bruseniche (badekar ikke inkluderet). Alt inventar leveres af HTH, og boligen leveres med en komplet hvidevarepakke til køkkenet. Loftet indvendigt i boligen følger huset taghældning. Boligen leveres desuden med Troldtekt lofter, hvilket sikrer en optimal akustik.
Villaen bygges i en god kvalitet og opføres i vedligeholdelsesvenlige materialer. Bl.a. kan nævnes opmurede facader, indvendige vægge i Ytong porebeton, træ/alu-vinduer fra Hvidbjerg Vinduet, tagpap i to lag og intet udvendigt træværk. Endvidere opføres boligen med gulvvarme i alle rum og i en høj energimæssig standard (energiklasse 2020 - lavenergi). Boligen opvarmes med fjernvarme, og der lægges vægt på et godt indeklima, idet der etableres ventilationsanlæg.
Hele projektet er godt gennemtænkt i både udførelse, udseende, placering på grunden, materialer og indretning. Der er valgt gedigne materialer i god kvalitet, og der er en vis medbestemmelse på indretning og materialevalg, eksempelvis i forhold til inventar i køkken, badeværelser og bryggers.
Den forventede byggetid er på ca. 4-5 måneder. Hertil færdigprojektering hos bygherres arkitekt samt sagsbehandlingstid hos Viborg Kommune i forhold til udstedelse af byggetilladelse. Mulighed for tilkøb af integreret carport med redskabsrum samt komplet haveanlæg (belægning, hæk og græs). Kontakt home Bjerringbro for yderligere information omkring dette spændende villaprojekt på Hindbærkrattet. Salgsmateriale med yderligere information kan ligeledes rekvireres hos home Bjerringbro.
5Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.665 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,440 / 13.090 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Petersen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler og Valuar, MDE

larsp@home.dk

86684844

86684844