Grønnevej 1, Rejsby, 6780 Skærbæk

168 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Charmerende ejendom i naturskønne omgivelser med udsigt over egne marker


- Stor garage på 110 kvm med el-port!

På Grønnevej 1 i Rejsby, 6780 Skærbæk, finder du denne charmerende ejendom i naturskønne omgivelser og med udsigt over egne marker. Ejendommen ligger knap 10 km væk fra Skærbæk centrum, hvor der er indkøbsmuligheder, institution og skole. Der er mulighed for offentligt transport med bus fra Horsbølvej ca. 200 meter fra ejendommen, samt mulighed for tog fra Rejsby station, der ligger under 1 km. væk. Desuden ligger ejendommen som "nabo" til smukke Nationalpark Vadehavet med knap 4 km i fuglelinje hertil. 
Stuehuset fremstår i dag med træ/aluvinduer med fine sprosser, eternittag og med en pudset facade. Ejendommen rummer et samlet boligareal på 168 kvm i ét plan, og opvarmes med fjernvarme suppleret af en varmepumpe. Der er desuden gulvvarme i bad, bryggers og køkken. 

Indvendigt mødes du i en rumlig entre med et pænt lyst klinkegulv, og med plads til opbevaring af overtøj, sko mm. Fordeler gangen giver adgang til de første 4 af husets i alt 6 værelser, som er med listeloft og enten med pæne grå gulvtæpper eller træ-klikgulv. Det ene værelse er med walk-in closet, så man ikke behøver at gå på kompromis med opbevaringspladsen. Badeværelset har en god størrelse og får et skønt lysindfald fra Velux ovenlysvinduet over brusenichen. Ejendommens køkken er velindrettet og godt holdt. Køkkenet er med lyse fronter og med god bordplads til madlavningen. Fra køkkenet er der adgang til en stor og venligindrettet stue med gulvtæppe og lyst loft. Her er der både plads til at indrette sig med et stort spisebord samt en hyggelig sofagruppe, som familien kan samles i. 
Ejendommens bryggers er rummeligt og er indrettet med håndvask i miljøet og plads til vaskefaciliteter. De sidste 2 af husets værelser tilgår man fra bryggerset, og de har begge en god størrelse med charmerende loft med synlige bjælker. 

I forlængelse af stuehuset er der et stort mulighedsrigt værksted på 110 kvm med tilhørende kontor. Yderligere er der på grunden en 40 kvm garage, hvor bilen trygt kan parkeres. 
På den 2.052 kvm store grund ejendommen ligger på, er der en stor grusbelagt indkørsel, en store nordvendt flisebelagt terrasse foruden en dejlig sydvendt flisebelagt terrasse, hvor mange solskinstimer kan nydes. Haven er primært udlagt i græs og omkranset af en flot bøgehæk. 
Fra ejendommen er der udsigt over egne marker, der rummer et samlet areal på 2,2 ha (hvoraf 1,2 ha er frijord). 
Her er der altså virkelig tale om en ejendom i rolige omgivelser, som helt klart er et besøg værd! 


7Antal rum
1929Byggeår
24375 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.610 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,959 / 5.536 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270