Enggårdsvej 34, Kragelund, 8723 Løsning

148 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

KRAGELUND - ØSTER SNEDE


Murermestervilla med godt værksted


Flot murermestervilla, nænsomt moderniseret med respekt for den oprindelige stil. Husets vinduer er alle løbende skiftet. Beliggende i udkanten af Øster Snede, grænsende op mod åbne marker, og med smuk udsigt over mark og skov.

Villaen er opført i 2 plan, der er et boligareal på 148 kvm. samt en udestue på 12 kvm. Garage og udhus er pt. omdannet til et super godt isoleret værksted på ca. 45 kvm., isoleret og med loft i kip. 
Værkstedet kan anvendes som det er, men der er også god mulighed for et aktivitetsrum eller lettere liberalt erhverv som sundhedsklinik eller andet.

Huset indeholder i stueplan: Hovedindgang med lille entre, hvor der er trappe til 1. sal, stort køkken alrum, og her er der virkelig plads til det store spisebord samt plads til den aktive familie, fra alrummet er der adgang til hyggelig opholdsstue samt til udestuen, hvorfra der er udgang til haven. Der er endvidere udgang til fordelingsgang, hvor det gamle udhus er inddraget til beboelse, moderniseret og indeholder et værelse, dejligt badeværelse med bruseniche samt et godt bryggers, fra fordelingsgangen er der udgang til lukket terrasse.

1. sal indeholder: stort repos med skabe, der er adgang til god hems,  der er 3 gode værelser, hvoraf det ene er indrettet til hyggeligt soveværelse med synlige bjælker.

Alt fremstår velholdt og yderst smagfuld indrettet, der er et fantastisk lysindfald i hele huset som fremstår lyst og stort set indflytningsklar. 

Den ugenerte have er et kapitel for sig selv, med gode terrasseforhold, solgård samt hyggekroge og masse af træer og buske.

Er du til landlige omgivelser, men alligevel i cykelafstand til skole, kun et par minutters kørsel til motorvejsafkørsel mod nord og syd samt til Vestvejen, har du en pladskrævende hobby, så vil denne villa være et rigtig godt bud - og endda til en fornuftig husleje.
6Antal rum
1978Ombygget
829 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.288 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,835 / 4.639 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Pedersen
home Hedensted - Løsning

Ejendomsmægler MDE

frped@home.dk

76432800

76432800