Bredgade 28, 5560 Aarup

245 m2 villa

Kontant 3.195.000 kr.

Blandet bolig-/erhvervsejendom med flot, gennemrenoveret lejlighed centralt i Aarup


Moderniseret bolig på 245 m2 (til købers disposition ved overtagelse) + 204 m2 erhverv (udlejet)

På Bredgade 28 i Aarup står denne bolig-/erhvervsejendom klar til at danne rammen om jeres hverdag.
Hele ejendommen er moderniseret fra A til Z fra 2011 og frem til nu, og fremstår derfor i særdeles flot stand. 

Her venter en flot, moderniseret og indflytningsklar bolig på 245 m2 med den skønneste, store tagterrasse og masser af plads til familien, og samtidig kort afstand til alle hverdagens behov. 
Hertil kommer 204 m2 erhverv i stueetagen, der for nuværende er udlejet som dametøjsforretning med tilhørende lagerlokaler og lille kælderrum.
På adressen mødes I af en nydelig ejendom, der i 2020 blev vandskuret og fik nyt tag. 
I 2011 gennemgik hele lejligheden en totalrenovering og fremstår i dag yderst moderne med blandt andet køkken, bad og bryggers fra Invita.
Etagen på 1. sal rummer et stilrent køkken med masser af opbevaring og en spisekrog, et flot badeværelse med bruseniche og hjørnebadekar, et dejligt soveværelse med walk-in-closet samt et rummeligt bryggers med nedgang til den flotte entré, der har indgang fra Bredgade.
Endvidere er der fra bryggerset nedgang til en lille vinkælder og trappe til 2. sal.
På 2. sal venter en stor stue samt et gæstetoilet og endnu et værelse med et depotrum. Stuen prydes af charmerende, fritlagte loftsbjælker og en skøn karnap med udsigt over området. Heroppe kan I også  vælge at omdanne stuen til flere værelser, hvis der er behov for det, da den rummelige stue fint kan indrettes til 3 store værelser.

Udenfor venter en skøn tagterrasse, hvor I kan nyde solen det meste af dagen. Terrassen byder på god plads og flere hyggekroge, og så er den tillige godt afskærmet, hvilket bidrager til et ugeneret privatliv.

Til lejligheden hører der også et rigtig fint værksted med gulvvarme.
I bosætter jer midt i byen og får glæde af en yderst central beliggenhed tæt ved indkøb og byens aktive butiksliv samt til busforbindelser og Aarup Station med tog videre mod Odense og Middelfart. 
Dertil kan I på under fem minutter spadsere til byens daginstitutioner og skole samt den dejlige natur, der omkranser byen, og tager i bilen bringer en køretur på fem minutter jer til motorvejen.
4Antal rum
2009Ombygget
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.185 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,412 / 14.568 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010