Amtsvejen 14, Støvring, 8930 Randers NØ

147 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

STØVRING - 1,5 KM UDENFOR HARRIDSLEV - 1 HEKTAR JORD VED EJENDOMMEN


GENNEMRENOVERET I 1981 - UDESTUE MED GULVVARME

Velkommen til Amtsvejen 14 beliggende blot 1,5 km uden for Harridslev mod Støvring og Mellerup. 
Mere charme, hygge og idyl skal man lede længe efter...

Ejendommen er gennem renoveret i 1981, hvor blandt andet en ældre stald blev inddraget til beboelsen. Der er senere tilbygget en skøn udestue. Harridslev er en populær og aktiv landsby med indkøbsmulighed, skole og sportsfaciliteter. 

Grunden er på ca. 1 hektar og byder på parkeringsmuligheder flere steder på ejendommen samt et bortforpagtet jordstykke. Af bygninger er der boligen, 2 ældre udhuse, værksted på ca. 72 m2 opdelt i 3 rum, der er autolift i værkstedet, mindre træhytte / havehus samt redskabs- / brændeskur opdelt i 4 rum.

Haven er flot anlagt med mange skønne og gode rum, hvor solen og havens mange blomster kan nydes. Her er 2 drivhus, overdækket terrasse, gårdhave miljø, skønne terrasser, køkken have, græsplæne, mange stauder, buske og træer samt en jordhøj indeholdende en kartoffelkælder til opbevaring af frugt og grønsager. Haven er en meget privat, smuk og grøn oase hvor husets beboere i alle aldre kan slappe af, hygge, lege og spille spil helt ugeneret.

Opvarmningsformen er naturgas, 2 brændeovne, den ene tilsluttet centralvarmeanlægget samt solfang. Der er gulvvarme i udestue, gang samt på begge badeværelser.  

INDEHOLDER:
Indgang / bryggers / gang med gulvvarme. Fra gangen er der adgang til 3 fine værelser samt gæstebadeværelse med bruseniche og gulvvarme.
Hyggelig stue med stort vinduesparti mod vest og brændeovn. Fra stuen er der halvåben forbindelse til køkken. Via køkkenet komme man videre til soveværelset med stor badeværelse en-suite med både brusebad og spa. Entré indrettet som viktualierum.
Skønt lyst alrum med plads til det store spisebord. Fra alrummet er der adgang til udestue med gulvvarme. Der er brændeovn i udestuen.

Her finder du en utrolig charmerende og skøn ejendom med utallige muligheder - lige uden for byen...
6Antal rum
1980Ombygget
2Antal toiletter
10702 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.101 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,720 / 10.101 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Sander
home Randers

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

trisa@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00