Søndertoften 57, 6800 Varde

948 m2 helårsgrund

Kontant 699.000 kr.

Søndertoften - omgivet af natur i kuperet terræn


Spændende udstykning med yderst attraktiv beliggenhed

Få muligheden for at udleve drømmen om at bygge dit helt eget drømmehus! Nu udbydes 44 helt igennem skønne grunde i Varde Syd på det nye og attraktive Søndertoften - alle med gode muligheder for sol, og med forskellige grundstørrelser, så der er noget for enhver!

Højt til himlen, kuperet terræn og udsigt til marker og byens store kælkebakke.
Landskabet omkring denne byggegrund fås ikke meget bedre! Er man til skøn natur? Så er finder man rigelig af dette lige uden for døren. Her er masser af gode løberuter og mountainbikeruter - en simpel gåtur er der ligeledes rig mulighed for!

SØNDERTOFTEN - nyt og spændende boligområde i Varde Syd, tæt på skole, børnehave og ikke mindst indkøbsmuligheder. Der er tunneller under vejen så de små ikke skal krydse en vej for at komme i skole, børnehave, eller til det velkendte plantage kvarter.

LYKKESGÅRDSSKOLEN - Velfungerende og nytænkende skole som er ny renoveret i 2015/2016 med klassetrin fra 0-9 klasse. Her er hal og sportsplads, hvor der er masser af foreningsliv.
Indkøbsmuligheder kommer stort set ved døren i form af en helt ny lavprissupermarked, der bliver opført ved indgangen til Søndertoften. Her kommer ligeledes en tankstation. I kort afstand finder man Netto og Løvbjerg som ekstra indkøbsmuligheder.

Er drømmen et hus i naturskønt område, med kort afstand til Vardes mange faciliteter, til Esbjerg og hurtig adgang til motorvej - så er Søndertoften et besøg værd! Kontakt home Varde for mere information omkring disse fantastiske grunde!

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.385 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,679 / 3.639 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Grue
home Varde

Indehaver, Ejendomsmægler

mgrue@home.dk

76888622

76888622