Skovhavegård 11, 7140 Stouby

1035 m2 helårsgrund

Kontant 350.000 kr.

STOUBY


Naturskøn udstykning tæt på Vejle Fjord

Er du til smuk natur og levende landsbysamfund, så er Stouby lige noget for dig. 

Området byder på en skøn natur, hvad enten man er til mark og skov eller en tur til stranden ved Rosenvold. Her er der virkelig mulighed for at følge årstiderne skifte på allersmukkeste vis.
Beliggeheden egner sig særligt godt til børnefamilien, som vægter en uforstyrret beliggenhed med mulighed for dagligdagens gøremål inden for få minutters afstand. Her er kort afstand til skole, daginstitutioner, indkøb, offentlig transport og fritidsaktiviteter

Den lokale købmand giver mulighed for de daglige indkøb, og de mange ildsjæle sørger for, at der altid er nye projekter eller initiativer på vej til glæde for dig og din familie.

I multihallen kan man dyrke mange forskellige former for sport og fitness eller deltage i en af de mange kulturelle oplevelser, der bliver arrangeret. Der findes også et levende foreningsliv i Stouby, hvor du kan dele din hobby med andre.
Der er flere arrangementer om året, som samler byen på kryds og tværs. Det er alt fra tilbud om motion som Stoubyløbet til festlige arrangementer som Kjørmesfest for mænd og den årlige halfest. Og så er der jo den fantastisk smukke natur i området, hvor man hver dag kan få sig en på opleveren i både skoven, ved markerne og ved vandet.
I Stouby bruges den omkringliggende natur bl.a. til at køre mountainbike. Du finder en aktiv MTB gruppe, som mødes flere gange om ugen.

Læs mere om Stouby på www.hedenstederne.dk

Økonomi

Kontantpris inkl. delvis tilslutningsafgift

350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

255 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,383 / 1.843 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130