Kirkevang 44, Hundslund, 8350 Hundslund

807 m2 helårsgrund

Kontant 275.000 kr.

Byggegrund i veletableret landsby ved naturskønt område


Kirkevang 44, Hundslund, 8350 Hundslund

Odder Kommune udbyder attraktive byggegrunde, beliggende i børnevenlige Hundslund –en landsby midt i mellem Horsens og Odder.

Hundslund er en landsby med godt sammenhold, som henvender sig perfekt til familien, der vægter ro og natur højt. Hundslund har et aktivt foreningsliv for både store og små.

Endvidere rummer Hundslund egen skole med klassetrin fra 0. - 6. årgang, samt tilhørende skolefritidsordning til og med det 3. klassetrin samt egen Let-køb, hvor dagligvarene kan købes. Den centrale beliggenhed, nær det skovrige område omkring Horsens fjord - nærmere bestemt Sondrup bakker, er en ideel placering for den unge familie der har arbejde i Odder eller Horsens.

Fra Hundslund går der busser både til Horsens og Odder, hvor de større indkøb kan klares. Fra Odder går der jævnligt tog til Århus.

I udkanten af Hundslund har Odder Kommune nu udstykket 4 byggegrunde. Herfra er der under 2 kilometer til skov og vand, hvormed beliggenheden er perfekt hvis man både ønsker by og natur omkring sig.

De perfekte grunde til dig, der drømmer om et nybygget, moderne hus i en rolig og børnevenlig landsby, men kort afstand til Odder, Horsens og Skanderborg!

Økonomi

Kontantpris inkl. tilslutningsafgifter

275.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

433 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

1,875 / 1.457 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22