Langørvej 75, 1. 3., 8381 Tilst

51 m2 andelsbolig

Kontant 499.000 kr.

TILST


Lys og indflytningsklar andelsbolig med stor altan i dejligt og roligt område!

Nu er der mulighed for at blive ejer af denne lækre andelsbolig med stor altan!
Andelsboligen er en del af en rigtig god andelsforening og fremstår indflytningsklar. Boligen ligger i trygge omgivelser på 1. sal og består af godt køkken med spiseplads, en dejlig stue med udgang til stor altan, 1 regulært værelse samt badeværelse. Køkkenet er funktionelt og velholdt med plads til at spise om et bord også. I stuen er der både plads til at have en TV-/sofaafdeling og evt. kontorafsnit. I direkte udgang herfra er den vestvendte altan, hvorfra der er en skøn udsigt samt god plads til lille spisebord og et par stole også. Soveværelset er regulært, lyst og meget indretningsvenligt i god størrelse! Slutteligt er boligens badeværelse også en god oplevelse; her er god plads, et flot indtryk samt toilet, vask, bruseniche og teknikskab.
Der hører til boligen gode fællesparkeringsmuligheder for bil lige ved ejendommen samt brugsret til rummeligt tremmerum i kælderen under én af ejendommene med god opbevaringsmulighed. Hertil skal de omkringliggende smukke grønne arealer med bænke og stisystemer også nævnes.
Andelsboligen er ideel for såvel de unge som de ungdommelige, der sætter pris på en lækker bolig med mulighed for at komme udenfor i private omgivelser - samtidig ligger man endvidere tæt på indkøbsmuligheder og i god afstand til City. Alt dette i naturskønne omgivelser med tæt ved liggende muligheder for at tage bussen eller for en løbetur i det dejlige område. Bestil en fremvisning allerede i dag på: 8615 2700
home byder velkommen…

Økonomi

Købspris

499.000 kr.

Boligydelse pr. måned

3.211 kr.

Teknisk pris

1.236.712 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Tilst - Sabro

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

8615 2700

8615 2700