Menu

home Rørvig

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Rørvig

home Rørvig består af et team af erfarne medarbejdere, som dækker hele området i det nordlige Odsherred, fra Gniben på Sj. til Odde langs kysterne til Rørvig.
Vores forretning har mere end 25 års erfaring i lokalområdet, og vi er klart den førende ejendomsmægler i vores område inden for salg af fritidshuse.

Vores boligforretning i Rørvig er beliggende på hovedstrøget mod havnen, hvor der særligt fra påske frem til efterårsferien er meget livligt. Forretningen har en særdeles god beliggenhed og har dermed ideelle udstillingsvinduer.

Vi tilbyder mange flotte sommerhuse, helårsgrunde, villaer og rækkehuse m.fl. i Stenstrup Lyng, Ebbeløkke, Overby Lyng, Guldkysten, Gniben, og i Lumsås. Kom ind i vores forretning og lad vores ejendomsmægler vise dig det store udvalg af boliger, som vi har til salg.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i lokalområdet.

Overvejer du at sælge? Så laver vi gerne en gratis salgsvurdering. Husk, at når du sætter boligen til salg hos os, så tilbyder vi ”Solgt eller Gratis”, hvilket betyder, at du ingen udgifter har, før vi har solgt boligen.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.