home Østerbro - Ndr. Frihavnsgade

Luk åbningstider

Velkommen hos home Østerbro - din lokale ejendomsmægler

Hos home Østerbro har vi specialiseret os i salg af ejerlejligheder, andelsboliger og byggeforeningshuse. Vi har 25 års erfaring med salg af ejerboliger på Østerbro, og desuden har vi stor erfaring med projektsalg i Nordhavn.

I vores forretning, på Ndr. Frihavnsgade, bliver du altid mødt af motiverede og dygtige ejendomsmæglere, som rådgiver dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig.

Få og grundig og uvildig køberrådgivning

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor også tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Skriv dig gratis op i vores køberkartotek

Søger du et nyt hjem? Skriv dig gratis op i vores køberkartotek online. På den måde får du tilsendt mails med boliger, der passer til dine ønsker. Lige nu har vi mange spændende boliger til salg på Langelinie, Krydstogt, Indre Østerbro, ved Søerne, Kastellet og ved Fælled Parken.

Kontakt din home ejendomsmægler på Østerbro allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få købt eller solgt din bolig.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Vi fik solgt hurtigt til en god pris

    "Vi var utrolig tilfredse med Martin's rådgivning gennem hele forløbet. Vi havde løbende en konstruktiv dialog om næste skridt og fik solgt hurtigt til en god pris. Vi vil helt klart anbefale home på Østerbro".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo