home Ørestad

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ørestad - din lokale ejendomsmægler

home Ørestad er en ejendomsmægler beliggende på Ørestads Boulevard midt mellem de mange spændende prisbelønnede byggerier. Vi har et unikt lokalkendskab, da vores ejendomsmæglere har mange års erfaring på bagen i lokalområdet. Vi har ligeledes gennem årene bistået mange projektsalg, blandt andet 8-tallet, VM-bjerget og mange flere.

Professionel, gennemgående og uvildig køberrådgivning

Hos home Cederholm & Co. tilbyder vi også køberrådgivning. Vores køberrådgiver hedder Sebastian Cederholm; han er uddannet Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver m/Tryghedsmærke hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Med hans rådgivning, er du sikret en personlig og professionel rådgivning, der kan hjælpe dig trygt hele vejen gennem købet af boligen. Sebastian er også uddannet til at lave testamenter eller samejekontrakter, såfremt du vil sikre jer endnu mere i jeres bolighandel.

Undgå dyre overraskelser – vælg en personlig køberrådgiver, der har fingeren på boligmarkedets puls, og har tjek på alle facetter af bolighandlens jura.

Stærkt samarbejde og effektivt netværk i det lokale

Vi har et tæt samarbejde og et effektivt netværk. Sammen arbejder vi på at få solgt din bolig hurtigst muligt og til den helt rigtige pris. Dette effektive salg sker bl.a. via en markant og lokal markedsføring, herunder annonceringer på Facebook m.m. 

Find din drømmebolig her på siden eller i vores boligforretning. Her kan du finde flotte boliger i hele Ørestad -syd -city og –nord, samt i Arena kvarteret, VM husene, VM bjerget og i Byparken m.fl. 

Kontakt home Ørestad, hvis du drømmer om en ny bolig, eller hvis du påtænker at sælge din villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller rækkehus – vi hjælper din bolighandel trygt i hus. 

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller