Menu

home Ørestad

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ørestad

home Ørestad er en ejendomsmægler beliggende på Ørestads Boulevard midt mellem de mange spændende prisbelønnede byggerier. Vi har et unikt lokalkendskab, da vores ejendomsmæglere har mange års erfaring på bagen i lokalområdet. Vi har ligeledes gennem årene bistået mange projektsalg, blandt andet 8-tallet, VM-bjerget og mange flere.

Vores boligforretning er en del af home Bjerregaard & Co's i alt 14 boligforretninger i København. Vi har et tæt samarbejde og et effektivt netværk. Sammen arbejder vi på at få solgt din bolig hurtigst muligt og til den helt rigtige pris. Vi kan bryste os af, at vores 14 forretninger sælger mere end tre boliger om dagen. Dette effektive salg sker bl.a. via en markant og lokal markedsføring, herunder annonceringer på Facebook m.m.

Home Ørestad har tilknyttet egen professionel køberrådgiver, Rie Jakobsen. Rie Jakobsen har en unik baggrund indenfor både banken, juristens og ejendomsmæglerens verden. Dette er med til at give dig en professionel rådgivning hele vejen gennem de komplekse processer ved et boligkøb.

Find din drømmebolig her på siden eller i vores boligforretning. Her kan du finde flotte boliger i hele Ørestad -syd -city og –nord, samt i Arena kvarteret, VM husene, VM bjerget og i Byparken m.fl. Kontakt home Ørestad, hvis du drømmer om en ny bolig, eller hvis du påtænker at sælge din villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller rækkehus – vi hjælper din bolighandel trygt i hus.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.