Menu

home Ørestad

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ørestad

home Ørestad er en ejendomsmægler beliggende på Ørestads Boulevard midt mellem de mange spændende prisbelønnede byggerier. Vi har et unikt lokalkendskab, da vores ejendomsmæglere har mange års erfaring på bagen i lokalområdet. Vi har ligeledes gennem årene bistået mange projektsalg, blandt andet 8-tallet, VM-bjerget og mange flere.

Vores boligforretning er en del af home Bjerregaard & Co's i alt 14 boligforretninger i København. Vi har et tæt samarbejde og et effektivt netværk. Sammen arbejder vi på at få solgt din bolig hurtigst muligt og til den helt rigtige pris. Vi kan bryste os af, at vores 14 forretninger sælger mere end tre boliger om dagen. Dette effektive salg sker bl.a. via en markant og lokal markedsføring, herunder annonceringer på Facebook m.m.

Home Ørestad har tilknyttet egen professionel køberrådgiver, Rie Jakobsen. Rie Jakobsen har en unik baggrund indenfor både banken, juristens og ejendomsmæglerens verden. Dette er med til at give dig en professionel rådgivning hele vejen gennem de komplekse processer ved et boligkøb.

Find din drømmebolig her på siden eller i vores boligforretning. Her kan du finde flotte boliger i hele Ørestad -syd -city og –nord, samt i Arena kvarteret, VM husene, VM bjerget og i Byparken m.fl. Kontakt home Ørestad, hvis du drømmer om en ny bolig, eller hvis du påtænker at sælge din villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller rækkehus – vi hjælper din bolighandel trygt i hus.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.