home Lystrup

Luk åbningstider

Velkommen hos home Lystrup

Vores ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig med køb eller salg af bolig. Vi har ekspertisen og erfaringen til at kunne hjælpe din bolighandel sikkert i hus.

Vi kender Lystrup og områder som Elev, Hjortshøj og Hornslet særdeles godt, og vi har på den baggrund et indgående kendskab til vores lokalområde. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder. Har du ønsker om at sælge en liebhaverejendom, så er vores ejendomsmæglere også behjælpelige med dette.

home Lystrup er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 13 home-forretninger og 90 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Vores lokalkendskab og effektive netværk får du fordelen af, hvis du vælger home som din lokale ejendomsmægler. Vi kan fastsætte den helt rigtige pris på din bolig på bagrund af vores store markedskendskab, og vi kan ligeledes hjælpe dig med at finde drømmeboligen ud fra dine behov og ønsker. Gennem vores stærke netværk i Østjylland markedsfører vi boligen bredt og lokalt således, at den når ud til flest mulige købere.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Den personlige dialog med vores kunder er i højsæde hos home Lystrup. I forbindelse med din bolighandel tilbyder vi professionel og kyndig rådgivning, og vi tager en løbende snak med dig således, at du bliver velinformeret hele vejen igennem bolighandlen. Som boligsælger kan du holde dig opdateret omkring dit salg af bolig via. myhome. Her kan du bl.a. se, hvor mange der er interesseret i din bolig og i det hele taget danne dig et godt overblik over salgsarbejdet.

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt og at din sag altid er i trygge hænder.

Kontakt vores ejendomsmægler i dag, og lad os realisere dine boligdrømme.

Du kan kontakte os på telefon: 86222200. Vi glæder til at høre fra dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller