Menu

home Lyngen

Luk åbningstider

Velkommen hos home Vig-Lyngen - din lokale ejendomsmægler

home Vig – Lyngen er en ejendomsmæglerforretning, der er i tæt kontakt med nærområdet, og som tit er de første, der hører om nye boliger, der er til salg på markedet. Vores ejendomsmæglere beskæftiger sig primært med salg af fritidshuse og sommerhuse.

Det gør de så godt, at home Vig – Lyngen er dén ejendomsmægler, der sælger flest fritidshuse i Odsherred kommune.

Tæt samarbejde med home Asnæs

Vi arbejder tæt sammen med home Asnæs, der har et unikt kendskab til lokalområdets helårsboliger, dvs. villaer og landejendomme. Her finder du derfor den rette mægler, som du kan alliere dig med, hvis du er på udkig efter et hyggeligt sommerhus eller, hvis du overvejer at sælge din villa.

Desuden samarbejder vi med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor også tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. 

Hos home Vig – Lyngen har vi et indgående kendskab til områderne:

Højby Lyng

Gudmindrup

Tengslemark

Vig Lyng

Ellinge Lyng, samt

den attraktive Sejerøbugten med de flotte strande og det lækre badevand.

Kontakt os i dag

Uanset hvilken boligtype du søger, står vi klar til assistere dig. Ring til os på telefon: 59318620, eller kom forbi forretningen, så viser vi dig gerne landejendomme, sommerhuse og villaer, som vi har til salg i vores lokalområde.

Boligerne kan naturligvis også ses på home.dk

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Professionel vejledning

    "Vi vil gerne takke home Vig-Lyngen for salget af vores sommerhus. Vi har fået en professionel vejledning, et godt team, som har hjulpet os igennem hele processen ved at skulle sælge. Især vil vi takke Jan Frendrup for ihærdigt at arbejde for os, så vi fik solgt til prisen! Vi vil anbefale Home, Vig-Lyngen, hvis du skal sælge dit sommerhus".

  • Dynamik, entusiasme og salgsmindedhed

    "Vi har nu gennem flere år forsøgt at sælge vores fritidshus i Lyngen - til det har vi brugt 2 forskellige lokale mæglere uden det store held - generelt en dårlig oplevelse, få fremvisninger og INGEN tilbagemeldinger. Vi hørte stort set aldrig noget fra dem, bortset fra, at nu skulle prisen sættes ned, hvilket vi gjorde men uden succes. Efterhånden havde vi den opfattelse, at vores hus nok ikke kunne sælges, men så besluttede vi at prøve en gang mere. Denne gang valgte vi så home - og det skulle vi have gjort fra starten, for hold da op for en dynamik, entusiasme og salgsmindedhed vi oplever her. På den korte tid ejendommen har været til salg ved home VIG/LYNGEN, har der været over dobbelt så mange fremvisninger som vi havde hos de 2 andre mæglere - og nu.... er ejendommen solgt, og kun med et lille nedslag i pris. Det har virkelig været en super oplevelse, og et klart bevis på, at hos home der kan de sælge - også i de her nedgangstider. Vi kan helt klart anbefale home VIG/LYNGEN og ville overhovedet ikke være i tvivl om hvem vi skulle vælge næste gang. Der er måske en årsag til at home VIG/LYNGEN er markedsledende i 4560".

  • Solgt på 65 dage

    "Vi har fra starten haft 3 kriterier: Rigtig pris, gode billeder og engagerede mæglere med grundigt lokalkendskab. Alt dette har vi fået hos home VIG-LYNGEN, og det er årsagen til, at ejendommen blev solgt på 56 dage. Under hele forløbet er vi hele tiden blevet informeret om sagen, så vi er MEGET tilfredse med hele sagsforløbet, professionelt fra start til slut".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller