Menu

home Amager - Kastrupvej

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Amager - Kastrupvej

home Amager – Kastrupvej er en del af home-kæden - landets stærkeste ejendomsmæglerkæde. Vi sætter en ære i at levere et højt serviceniveau og stærke resultater. Vores ejendomsmæglere besidder alle et højt fagligt niveau, og har ligeledes en bred erfaring inden for bolighandel på hele Amager. Vi kender Amager bedre end nogen anden ejendomsmægler! Sæt derfor trygt din bolig til salg hos home Amager – Kastrupvej.

Vores lyse og velindrettede forretning er en del af home Bjerregaard & Co's 14 ejendomsmæglerforretninger i København. Vores forretning er beliggende på Kastrupvej 89 på Amager. Her er vi nemt tilgængelige for vores kunder pga. vores ideelle beliggenhed. Vi har et dejligt åbent kontor, hvor vores projektafdeling og administration er placeret i Bjerregaard & Co.

Home Amager-Kastrupvej har tilknyttet egen køberrådgiver, Rie Jakobsen, der hjælper og rådgiver dig hele vejen gennem de komplekse processer op til, og gennem, dit boligkøb. Rie har ekspertise fra både banken, ejendomsmæglerens og juristens verden, og hun kan derfor give dig en professionel og unik rådgivning efter dine behov.

Vi vil meget gerne vise dig det store udvalg af boliger, vi har til salg på Amager, Italiensvej kvarteret, Sundbyvester, Sundbyøster, Pilegårdskvarteret, Kongelundsvej og andre skønne steder. Kom derfor ind i vores forretning, og find i fælleskab med vores ejendomsmægler lige præcis den bolig, som du drømmer om. Vi glæder os til at se dig.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.