home Højbjerg

Luk åbningstider

Velkommen hos home Højbjerg - din ejendomsmægler i det lokale

Lad din lokale ejendomsmægler fra home Højbjerg stå for dit boligsalg.

Vi kender kvaliteterne ved områder som Stjernekvarteret, Kragelundskvarteret, Skåde, og i Sydbyen. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder. Ønsker du at sælge en liebhaverejendom? Så overlad trygt opgaven til vores ejendomsmægler.

En del af et stærkt netværk i Østjylland - din tryghed

home Højbjerg er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 13 home-forretninger og 90 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Dette kædesamarbejde kommer vores kunder til gode, da vi her igennem får markedsført vores mange boliger bredt og lokalt, dvs. der hvor kunderne er. Ligeledes bevirker vores netværk, samarbejdet med Danske Bank og vores opdaterede køberkartotek øger mulighed for at finde en køber, som matcher din bolig.

Top professionel salg eller køb af bolig

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Vi gør alt for, at vores kunder er tilfredse, derfor yder vores ejendomsmæglere en ekstra indsats for, at din bolig bliver solgt til den bedste pris og så hurtigt som muligt.

Derudover tager vi en løbende dialog med dig omkring boligsalget, så du føler dig i trygge hænder under hele bolighandlen.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning på Rosenvangs Allé 174 og få en uforpligtende snak med os eller til at ringe til os på telefon: 86277170.

Husk, at du kan bestille en gratis salgsvurdering, hvis du går i salgstanker. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit salg af bolig.

Vores andre afdelinger i Aarhus

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i Aarhus her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Effektivt mæglerarbejde

    "Vi så huset lørdag og igen søndag. Mandag aftalte vi købsvilkår, og tirsdag underskrev vi købsaftalen! Vi fornemmede den store interesse for huset, og måtte derfor handle hurtigt. En stor tak til home for et effektivt og solidt mæglerarbejde".

  • Jeg kan anbefale home

    "Jeg har købt Miltonsvej 23, og home har i denne forbindelse været til rådighed for mig i alle handlens faser.Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til home Højbjerg".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo