Velkommen hos home Hjørring

Din lokale ejendomsmægler

Din ejendomsmægler i Hjørring tilbyder hjælp til køb eller salg af dit hus, villa, parcelhus, lejlighed eller sommerhus. Hos home i Hjørring er hver mægler passioneret ildsjæl og stærkt forankret lokalt. Kom gerne forbi vores butik i Hjørring og få en snak med en ejendomsmægler. Her kan du også få sparring og en gratis salgsvurdering fra en ejendomsmægler, som kender Hjørrings boligmarked.

Den bedste ejendomsmægler i Hjørring

Vores ejendomsmæglere dækker både Hjørring by og omegn og et stort område af Vendsyssel. Desuden er vi den ejendomsmæglerkæde, der sælger flest huse i Hjørring, og ser os i alt ydmyghed som de bedste ejendomsmæglere i Hjørring.

I Hjørring by er vi særligt aktive i kvartererne: Ulvegravene, Højene, Bagterp, Sct. Knuds by, Lundergård samt i centrum.

Boligmarkedet i Hjørring

Med sine lidt over 25.000 indbyggere er Hjørring den største by i det tyndt befolkede Vendsyssel, og befolkningsprognosen forudser et let faldende indbyggertal i kommunen frem til 2033. I Hjørring er boligmassen fortrinsvis domineret af rækkehuse og villaer, mens der i centrum findes et antal ejerlejligheder.

Nogen af de mest populære områder for tilflyttere er villakvartererne omkring Højene i det nordlige Hjørring og Bagterp på den sydlige side. Også i oplandsbyer som Astrup og Skibsby er der interesse for at bo i de skønne omgivelser.

I centrum af Hjørring er lejligheder og villaer tæt på det centrale parkanlæg særlig attraktive.

Find de rigtige kvaliteter når boligen i Hjørring skal sælges

Man bør tale med en ejendomsmægler i Hjørring om, hvilke kvaliteter køberne efterspørger og hvordan de bedst matcher ens bolig. Traditionelt er tilflyttende familier med børn mest interesserede i indflytningsklare boliger, og der kan være meget at hente i selv små forbedringer, hvis din bolig har en god beliggenhed. Tilflyttere kan også have overdrevne forventninger til afslag i prisen, og det er derfor vigtigt at du får rådgivning af en ejendomsmægler, så bolighandlen bliver fair for alle parter og du undgår for lang liggetid.

Ønsker du at sælge dit sommerhus i nærheden af Hjørring, vil du opleve en pæn efterspørgsel, da mange danskere de senere år har taget sommerferie i Danmark til sig. Her vil vi som homes ejendomsmægler i Hjørring kunne hjælpe med prissætningen af sommerhuset og kontakt til købere via Danmarks største køberkartotek.

Hjørrings udvikling

Fremtiden peger på en fortsat urbanisering og et skift i demografien mod flere ældre. Området oplever desuden en stigende efterspørgsel på sommerhuse. Der er stærke kræfter bag initiativer som skal forstærke Hjørrings erhvervsmæssige udvikling, specielt på baggrund af problemerne opstået i forbindelse med covid-19.

Udflytningen af statens arbejdspladser har gavnet Hjørring, som har fået tildelt Skattecentret og Statens Administration. Sammen med et aktivt handelsliv vil der fortsat være jobmuligheder i området, ligesom mange har opdaget fordelene ved at bosætte sig i Hjørring og pendle til job i f.eks. Aalborg.

Få gratis salgsvurdering af din home ejendomsmægler i Hjørring

Er du interesseret i at sælge bolig i Hjørring eller omegn anbefaler vi, at du kigger forbi vores ejendomsmægler-butik. Her kan du få indsigter og råd samt få udarbejdet en gratis salgsvurdering til dit boligsalg.

Mød os hos home Hjørring

Jesper Carlsson

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Nickolai Thoft

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

Poul K. Kjeldsen

Jurist

Casper Knudsen

Ejendomsmægler, MDE

Monica Rios

Sagsbehandler

Karina Høgholm Aarup

Køberrådgiver

Jesper Carlsson

Nickolai Thoft

Poul K. Kjeldsen

Casper Knudsen

Monica Rios

Karina Høgholm Aarup

Åbningstider

Praktisk information